Saturday, December 6, 2008

Aπό την καρδιά της κερκίδας (2)


Aπό την καρδιά της κερκίδας (2)

Μετά την προχθεσινή Γ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ είναι αναμφίβολο ότι ζούμε κρίσιμες στιγμές για το μέλλον του σωματείου που έχει ταυτισθεί με τον αθλητισμό στην Κρήτη.
Παρακουλουθήσαμε μια Γ.Σ ,που από τη μια είχαμε τον πρόεδρο της ΠΑΕ,χωρίς κανένα άλλο μέλος του δ.σ. δίπλα του-αλήθεια που είναι η «τελευταία σοδεία»μελών του συμβουλίου του κ.Βατσινά?-κι από την άλλη το σύνολο των παρευρισκομένων,ερασιτέχνη ΟΦΗ,μετόχους,παλαιούς παράγοντες,να βάλλουν κατά του φαιρόμενου μεγαλομετόχου.
Χώρια το πλήθος των οπαδών της ομάδας που αποδοκίμαζε τον κ.Βατσινά και την πολιτική του,τόσο εντός του ξενοδοχείου που διεξήχθη η συνέλευση όσο και έξω από αυτό.
Είναι γεγονός ότι ο κ.Βατσινάς ήταν ένας εναντίον όλων.Κι αυτό δεν μπορεί να είναι τυχαίο,αφού με τις πράξεις του εγκαταλείφθηκε από όλους τους συνεργάτες του.
Στο δια ταύτα όμως,γιατί μέσα σε 2 αράδες δεν μπορούν να χωρέσουν όλα οσα θα μπορούσε κάποιος να πει.
Ακόμη στροβιλίζει στο μυαλό μου μια έκφραση του κ.Βατσινά σε ερώτηση του κ.Ξημέρη για το πόσα έχει βάλει στην ΠΑΕ.Είπε ο κ.Βατσινάς ότι η "αγαπητικιά πληρώνεται και έχω βάλει πολλά."
Ο ΟΦΗ κ.Βατσινά δεν είναι «αγαπητικιά»,τέτοιες μπορεί να έχει ο καθένας πολλές,και να τις αλλάζει όποτε θέλει.Ρωτήστε και οποιονδήποτε φίλαθλο της ομάδας να σας πει ότι έχει τον ΟΦΗ "κορώνα στο κεφάλι του» ,ρωτήστε τον 80χρονο φίλαθλο που έκλαιγε στο βήμα της Γ.Σ για την κατάντια που έχετε οδηγήσει την ομάδα,.
Ακόμη κι αν χρησιμοποιήσατε τον όρο σαν παρωμοίωση ,κάνατε λάθος παρομοίωση κ.Βατσινά.Και ο λαός λέει"γλώσσα λανθάνουσα,αλήθεια λέει"
Παρακάτω…Σωστά αναφέρθηκε ότι πρέπει όλη η Ομιλήτικη οικογένεια να αγωνισθεί για να πετύχει την σωτηρία της ομάδος.Ο ΟΦΗ είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδος και αν δεν είχε το ιδιοκτησιακό πρόβλημα ,δεν θα πάλευε για την σωτηρία του,θα έφερνε τουρίστες στην Κρήτη το χειμώνα με τα ευρωπαικά του παιχνίδια ,όπω ς έχει γίνει στο παρελθόν άλλωστε.Όμως το πρόβλημα δεν είναι η φετινή σωτηρία της ομάδας,αφού για αυτό παλεύει τα τελευταία χρονια.Άρα το πρόβλημα δεν είναι απλώς να σωθεί φέτος,το πρόβλημα είναι να απεγκλωβιστεί επιτέλους από ένα καθεστώς που κρατάει τον ΟΦΗ μικρό ,που του στερεί την πραγματική δύναμη του.Γιατί πραγματική δύναμη του ΟΦΗ είναι όλη η Κρητη.Αρκετά χρόνια χάθηκαν,είναι καιράς πια η ομάδα ,ο κόσμος της να κοιτάξουν μπροστά,κι αυτό θα γίνει μόνο με καινούργιους ιδιοκτήτες στην ΠΑΕ ΟΦΗ.
Επειδή λοιπόν ακούστηκε στην Γ.Σ. για μοντέλο πολυμετοχικότητας,στα πρότυπα προφανώς άλλης παε ,που μονο κακούς συνειρμούς μπορεί να δημιουργήσει στο μέσο φίλαθλο,καλό θα ήταν να προσέξουν οι εμπλεκόμενοι ώστε να έχουμε ολοκάθαρες λύσεις.
Χωρίς κανένα ψεγάδι.Κι επειδή γνωστός μεγαλοδημοσιογράφος της Αθήνας μήνες τώρα μιλάει μέσω της ιστοσελίδας του ότι η λύση που προκρίνεται απο την υφιστάμενη ιδιοκτησία είναι ένα μοντέλο πολυμετοχικότητας,ο κόσμος του ΟΦΗ ειναι διατεθιμένος να δεχτεί κάθε καθαρή λύση,ξεχνώντας το παρελθόν,ελπίζοντας στο αύριο.
Όπως η βιασμΈνη αγαπητικιά που θέλει να ξεχάσει το βιασμό και να κοιτάξει μπροστά ξαναρχίζοντας τη ζωή της...

No comments: