Saturday, May 21, 2011

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ?


Μακαρι να ειναι λαθος οσα θα πω,μακαρι να βγω εγω ο μαλακας,ο ραδιο αρβυλας,κι να ειναι ολα μπουρδες περιοπης.
Επειδη ομως απο το απογευμα που μου τα ειπαν δεν ειμαι καλα,εχω σαλταρει θεωρησα οτι καλο ειναι να τα μοιραστουμε για να ειμαστε προετοιμασμενοι.Προετοιμασμενοι κι αποφασισμενοι για τα παντα.
Επαναλαμβανω μακαρι να ειναι αρβυλα και μουφες.Δεν συνηθιζω να πιανομαι απο διαφορα που ακουω ,ξερω οτι ουτε τα μισα μπορει να ειναι μουφες,απλα τα επεξεργαζομαι κι ειναι αναλογη η σταση μου.
Αυτα που εμαθα,μου τα μετεφερε συγγενικο μου προσωπο,οπου η οικογενεια του ειχε παλια,πριν απο την εποχη βαρδινογιανεων πολυ στενη σχεση με τον ΟΦΗ.
Ο συγκεκριμενος,ειναι εμπορικος αντιπροσωπος κι συνεργαζεται με διαφορους εμπορους σε ολη την Ελλαδα.Δεν εχει τοσο στενη σχεση με τον ΟΦΗ,Ομιλητης ειναι με το διαρκειας του και τις μετοχες του.
Εχει λοιπον συνεργατες και στην Λειβαδια.
Αυτο που μου μετεφερε ειναι οτι στην Λειβαδεια γελανε με την αγωνια των ΟΦΗτζηδων για την ανοδο.Θεωρουν σιγουρη την ΑΝΟΔΟ του Λεβαδειακου,αφου ειναι ολα κανονισμενα.
Ολα κανονισμενα και προσχεδιασμενα.
Μαλιστα ,ξερουν ηδη την κληρωση των πλαιυ-οφ.Κι σε αυτο το στοιχειο πρεπει να πιαστουμε.Ξερουν την κληρωση πριν αυτη γινει.
Θα παιξουμε πρωτο ματς με τα Τρικαλα εκτος,κι τελευταιο με τον Λεβαδειακο,παλι εκτος.
Οποτε καταλαβαινετε.Αν τυχον και σκασει τετοια κληρωση-εγω προσωπικα δεν ξερω αν θα γλυτωσω το καρδιακο-πρεπει να ειμαστε ετοιμοι για ολα.Θα ειναι ηλιου φαεινοτερο οτι ειναι ολα προσχεδιασμενα και δεν ανεβαινουμε με τιποτα.

Σε αυτο το σημειο,να πω παλι,κατι που μου ειχε μεταφερει ενας παλιος φορουμιστας και φιλος ,ο Ζεροκουλ,o oποιος οσο σπουδαζε Αγρινιο και Πατρα,επαιζε σαν ντι τζει σε διαφορα μαγαζια της Ρουμελης,μεταξυ αυτων και στην Λειβαδεια.
Εκει λοιπον η πολη ειναι επαγγελματιες στοιχηματατζιδες.Μαλιστα το πιο σιγουρο στοιχημα ειναι το πρωτο πλαγιο στο πρωτο 5λεπτο.Μπαινουν οι ομαδες μεσα,λεει ο αρχηγος της Λειβαδειας στον αντιπαλο στο στριψιμο της δεκαρας δωσε μου την σεντρα ,εχω παιξει πρωτο πλαγιο στο πενταλεπτο ,θα την πεταξω πλαγιο να παρετε την μπαλα...

Απο το απογευμα εχω σαλταρει.Ειμαι διατεθιμενος να φτασω στα ακρα,ετσι κι δω παλι μπουγαδες,παλι αδικια σε βαρος μας.Δεν θα το ανεχτω,δεν πρεπει να το ανεχτουμε παλι.

Ξαναλεω,μακαρι να ειναι μουφες τα παραπανω,να ειμαι εγω ο μαλακας που τα ανεφερα,να ειναι ολα αρβυλα,να ψαρωσανε κι τον πληροφοριοδοτη μου.
Εχουμε ομως το δεδομενο της κληρωσης.Αν δουμε πρωτο ματς εκτος,τελευταιο εκτος,και δη με Τρικαλα και Λειβαδεια αντιστοιχα,βρωμαει η υποθεση,βρωμαει πατοκορφα και πολυ ασχημα.
Ας εχουν γνωση οι φυλακες,το οπλο επ ωμου και να ειμαστε ετοιμοι για ολα.Κι μακαρι,1000 φορες μακαρι να ειναι ολα μαλακιες,να τα θυμομαστε σε ενα μηνα και να γελαμε με την μαλακια που πεταξε ο ματαντορ...

4 comments:

ερωτοκριτος/erotokritos said...

Mhn arxizoume pali ta senaria!
an den bgoume 8a einai malakia ths dioikhshs!TELOS
2h xronia...Kai mhn akouw mpoyrdes peri sthsimatos ktl
as eixane arxidia na mhn phgainane sta play off
Kai perisi KAI fetos.
Oi alloi mporoun na kanoyn o,ti 8eloun to 8ema einai ti kanoume emeis.
Teleiwsane oi dikaiologies,na to kserete oloi

nanos4 said...

Αυτα ολα ειναι πολυ σοβαρα!!!
Ισως θα πρεπει να κινηθουμε με σωστο τροπο ωστε να βγουν στην φορα πριν γινει η κληρωση και κλαιμε την μοιρα μας μετα.Αν γινει αναφορα αυτης της πληροφοριας σε ολα τα μεσα κοινης δικτυωσης και να προωθηθει με σωστο τροπο,για να δουμε οτι δεν ειμαστε μαλακες για να κατσουμε να φαμε την κληρωση τους,ισως να εχουμε καποιο οφελος.Ας βαλουμε και κανενα δημοσιογραφο να το προωθησει με καποιο αρθρο για να περασει και στα διαφορα αθλητικα σαιτ για να δουν ολοι οτι εμεις ξερουμε ηδη!!
Αρκει στο τελος να μην βγουμε εμεις οι μαλακες και οπως λες σε ενα μηνα να τα θυμομαστε και να γελαμε!!!

Δαίμων της Κρήτης said...

Μην μασάς φίλε, αρκεί να πάρουμε την άδεια και θα τους περάσουμε μια από τα τα ίδια όπως και τα Γιάννενα

myron@hersonissos said...

Eρωτοκριτε ,αφου σε παρακαλεσω να μην χρησιμοποιεις γκρηκλις στα σχολια,καθ οτι μυωψ και με ζαλιζουν,θα σου ξαναπω οτι σου χω πει παμπολλες φορες ,απο περσι που μας κλεψανε την ανοδο.
Ξερω οτι εισαι στο εξωτερικο κι οσο να ναι,δεν μπορεις να εχεις τοσο πληρη ενημερωση,ακομη κι αν ενημερωνεσαι απο πρωτο χερι.Ειναι αλλιως να εισαι μεσα στο γηπεδο,να παρακουλουθεις απο πρωτο χερι.
Αν λειτουργουσαν λοιπον οι νομοι στο Ελλαδισταν θα ειχαμε ανεβει.Γιατι ο πας θα επρεπε να ειχε τιμωρηθει με αφαιρεση βαθμων,το αυτο κι ο βλαχνονεοπλουτος.Οταν οπαδοι μπαινουν κι επιτιθονται σε ποδοσφαιριστες,κι οι τιμωρια ειναι απο 1500 ευρω(στην περιπτωση του παναιτωλικου με την καλλιθεα),ή καμια 100στη χιλιαρικα στην περιπτωση του πας,τοτε ναι δεν παιζεται επι ισοις οροις.
Οταν ο πας,ειναι εμπλεκομενος καθε χρονο σε τουλαχιστον 4-5 ματς,κι υπαρχει ατιμωρησια,τοτε ναι δεν υπαρχει ισονομια.
Παρ ολα αυτα,θα δεχτω οτι
α)δεν επρεπε να χασουμε χαζους βαθμους σε καρδιτσα και κομοτηνη.
β)επρεπε να πατησουμε τον βλαχονεοπλουτο οπως τα παγουρια.Οταν μπορεις να πατησεις το λαρυγγι στον αμεσο αντιπαλο σου,τοτε κανε το.Νικησαμε 1-0,αντι για 3-0.Την επομενη αγωνιστικη δεν μπορουσαν να κερδισουν την πεσμενη καλλιθεα.Αν τρωγανε 3+ θα καναε 1 μηνα να συνελθουν.
Απο κει και περα,οτι ανεφερα δεν το ειπα σαν δικαιολογια.Το ειπα για να ειμαστε υποψιασμενοι κι προετοιμασμενοι μην παθουμε τα περσινα.
Οσο για την διοικηση,αυτη εχουμε και δεν υπαρχει καλυτερη.Ξερεις εσυ καποιους αλλους?Οχι αρωνηδες και καζανακηδες παντως,ετσι?