Friday, January 2, 2009

Από την καρδιά της κερκίδας (11)




Χρόνια πολλά και καλή χρονιά να χουμε,να ναι πολύ καλυτερη από το δίσεκτο 2008.
Στο τελευταίο άρθρο του 2008 λέγαμε στο υστερόγραφο ότι αν δεν αλλαξούν τα πράγματα στον ΟΦΗ,δύσκολα θα είναι αυτή μια καλή χρονιά για τον ΟΦΗ.Όπως φαΊνεται και μετΆ την αναμενόμενα επεισοδιακή γ.σ της 30ης Δεκέμβρη,το πλοίο βουλιάζει στου Βατσινά στο Γάζι.Έτσι για να θυμηθούμε μια από τις ατάκες του προέδρου της παε ΟΦΗ την χρονιά που πέρασε,όταν είχε παρομοιάσει τον ΟΦΗ με υπερωκεάνιο.
Ο ΟΦΗ είναι βέβαιως υπερωκεάνιο αλλά στα χέρια της παρούσας ιδιοκτησίας και με «καπετάνιο»τον Φ.Βατσινά,μοιάζει πλέον με ακυβέρνητη μαούνα σε ταραχώδεις θάλασσες.
Φάνηκε άλλωστε για άλλη μια φορά αυτό στην γ.σ,όπου ο Φανούρης και ο Μανώλης Βατσινάς όχι μόνο δεν έδωσαν απαντήσεις ,αλλά με τη στάση τους ήταν ειρωνικοί,προκλητικοί και εριστικοί.
Πάντως το συμπέρασμα που προέκυψε από τη γ.σ. ήταν ότι η ομάδα δεν πωλείται από τους πραγματικούς ιδιοκτήτες,αφού πια τον ισχυρισμό του Φ.Βατσινά ότι αυτός είναι ο μεγαλομέτοχος δεν τον πιστεύει ούτε ο καθρέπτης του.Αναρωτιέται κανείς τι οφέλη έχουν οι αδερφοί Βατσινά να παραμένουν στον ΟΦΗ,να λοιδωρούνται και να έχουν γίνει περίγελος όλης της φίλαθλης Ελλάδας.Αναρωτιέται ο κόσμος επίσης γιατί δεν πουλάνε την ομάδα οι πραγματικοί ιδιοκτητές,μήπως θέλουν να την καταστρέψουν τελείως?
Πλέον ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι.Κι αφού ο απλός κόσμος δεν μπορεί να κάνει τίποτα,πρέπει να δράσουν οι φορείς του Ηρακλείου και της Κρήτης.
Αλήθεια δεν έχουν φτάσει ακόμη στα αφτιά τους οι διαμαρτυρίες του κόσμου,οι συγκεντρώσεις και τα συλλαλητήρια,όλα όσα γίνονται στον ΟΦΗ τον τελευταίο καιρό?
Αλήθεια ο δήμαρχος Ηρακλείου κ.Κουράκης,δεν μιλάει με τον αντιδήμαρχο του και πρόεδρο του Α.Σ.ΟΦΗ Β.Ξημέρη για όσα συμβαίνουν στον επί 35ετία περίπου εκπρόσωπο της πόλης του στο ποδόσφαιρο?Ή μήπως νομίζει ότι ο κόσμος του ΟΦΗ έχει ξεχάσει την παρουσία και τις δηλώσεις του κ.Κουράκη στο συλλαλητήριο της 28/6/2006?
Η νομάρχης κ.Σχοιναράκη ?Δεν έχει αντιληφθεί τόσα συλλαλητήρια που διεξάγονται έξω από την πόρτα της στην πλ.Ελευθερίας?Ο περιφερειάρχης κ.Τσόκας,έχει αλήθεια διαβάσει έστω ένα από τα ψηφίσματα που έχουν τοιχοκολληθεί στην περιφέρεια μετά από συλλαλητήρια?
Οι βουλευτές?Κεφαλογιάννης,Αυγενάκης,Μπαντουβάς,Σκραφνάκη,Στρατάκης,Σκουλάς,Κεγκέρογλου,Αλαβάνος δεν είναι ενήμεροι ?Όταν κάποιοι από αυτούς δηλώνουν Ομιλήτες ,βέβαια το θυμούνται καλύτερα όταν οι εκλογές πλησιάζουν,μόνο τότε θα παρελάσουν από το γήπεδο,όταν ο κ.Κεφαλογιάννης συγκεκριμένα έχει συγγενικούς δεσμούς με τους πραγματικούς ιδιοκτήτες της παε ΟΦΗ,όταν η πόλη τους βράζει από τη συνεχιζόμενη αδικία και από την μη τήρηση των νόμων που οι ίδιοι ψηφίζουν,ποιά είναι η αντίδραση τους?
Είναι πια τόσο αποκομμένοι από την πολη του Ηρακλείου και δεν έχουν καταλάβει τι γίνετε?
Άλλοι συνάδελφοι τους εκτός του ότι παρακουλουθούν συνεχώς τους αγώνες στην πόλη τους,προωθούν τα θέματα των ομάδων και δίνουν «δώρα» από χορηγίες ΔΕΚΟ μέχρι γήπεδα.
Το Ηράκλειο και η Κρήτη δεν ζητούν τίποτα από όλα αυτά.Ζητούν να λειτουργσουν οι νόμοι επί της ουσίας,και να κοπεί ο γόρδιος δεσμός που κρατάει τον Όμιλο Φιλάθλων Ηρακλείου αιχμάλωτο,οδηγώντας τον στην καταστροφή…

No comments: