Monday, March 21, 2011

Κοbotis strikes again



Απίστευτα χρηματικά ποσά παίχτηκαν στο παιχνίδι της Ηλιούπολης με τον Λεβαδειακό, όπου οι γηπεδούχοι νίκαγαν με 2-0, αλλά τελικά έχασαν 2-4. Ο τζίρος ξεπέρασε και αυτόν του χθεσινού ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, ενώ μετά το 2-0 παίχτηκαν αμέσως 100 χιλιάδες ευρώ στο «διπλό»!

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, το οποίο είχε… εξαφανιστεί από τα προσφερόμενα κουπόνια στις περισσότερες πλατφόρμες (!!!), ενώ ούτε ο ΟΠΑΠ δεν το συμπεριέλαβε, έγινε τζίρος 870 χιλιάδων ευρώ (!!!) στην Betfair, την ίδια ώρα που στο μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακού-ΑΕΚ ο αντίστοιχος τζίρος ήταν 480 χιλιάδες ευρώ!

Το «διπλό» του Λεβαδειακού πριν από τον αγώνα είχε ταιριασμένο το 90% του στοιχηματισμού (δηλαδή ήταν τεράστιο φαβορί), ενώ το ματς δεν μπορούσε κανείς να το βρει ούτε σε live προσφορά, παρά μόνο από την Betfair.

Το ματς ξεκίνησε με τζίρο 100 χιλιάδων ευρώ, ενώ ακόμη και μετά το 2-0 υπέρ της Ηλιούπολης, ο «άσος» έδινε απόδοση οριακά λίγο κάτω από το 2, ενώ το «διπλό» προσφέρθηκε φευγαλέα σε απόδοση 3…

Με το που έγινε το 2-0 παίχτηκαν αμέσως άλλα 100 χιλιάδες ευρώ (!), ενώ όταν ο Λεβαδειακός μείωσε σε 2-1 «φορτώθηκαν» άλλα 300 χιλιάδες ευρώ! Εκείνη τη στιγμή το «διπλό» έδινε απόδοση 1,40 με σαφώς πτωτική τάση!

Όταν το σκορ έγινε 2-2 το παιχνίδι είχε «φορτώσει» τζίρο 600 χιλιάδες ευρώ, ενώ το «διπλό έδινε 1,28, παρότι η εξέλιξη ήταν άκρως αμφίρροπη!

Ενώ το σκορ ήταν ακόμη στο 2-2 το «διπλό» έδινε απόδοση 1,08 και λίγο αργότερα 1,05 βρέθηκε κάποιος, ο οποίος πόνταρε πάνω σε αυτές τις τιμές 7 χιλιάδες ευρώ!

Μετά και το 2-3 η νίκη του Λεβαδειακού είχε απόδοση 1,05, πάνω στην οποία πόνταραν συγκεκριμένοι παίκτες (προφανώς) με… απόθεμα χρημάτων.

Με άλλα λόγια, το παιχνίδι Ηλιούπολης-Λεβαδειακού έκανε τζίρο 870 χιλιάδες ευρώ, κατά τη διάρκεια του live «φόρτωσε» περίπου 600 χιλιάδες ευρώ (!) και το 90% των παικτών πόνταραν στο «διπλό» του Λεβαδειακού, παρότι η διακύμανση του σκορ έδειχνε έναν εντελώς αντίθετο «δρόμο»!!!

Κι όλα αυτά στην πλατφόρμα της Betfair, γιατί στις υπόλοιπες το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε… αποσυρθεί.

Να σημειωθεί ότι όλα αυτά τα στοιχεία ενεργοποιούν αυτόματα τα alerts της ΟΥΕΦΑ και της ΦΙΦΑ, χαρακτηρίζεται σαν ύποπτο, χωρίς βεβαίως να σημαίνει πως μπορεί να αποδειχτεί πως κάτι μεμπτό έχει συμβεί… Άλλο ενδείξεις, άλλο αποδείξεις.

http://www.sportdog.gr/article/19513/xeperase-kai-derbi-se-podarismata

2 comments:

Cat Man said...

600.000 ευρωπουλα παιχτηκαν συνολικα μετα τα 2 γκολ! Τι να πεις μετα στους ελεγκτες της ΟΥΕΦΑ για τις "σοβαρες ενδειξεις" που αναφερουν? Τι μπορει να αντικρουσει ο Κομποτο Μπεο Ψωμιαδης με κατι τετοιες ενδειξεις? Ρητορικα τα ερωτηματα αλλα θα βαλω αλλο ενα......

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΥΔΙΑ?

Anonymous said...

Ομάδες τσόντες,ομάδες σφραγίδες,ομάδες πληντύρια με προέδρους μπράβους,εμπόρους ναρκωτικών,νταβατζήδες της νύχτας και του στοιχήματος.Αυτή είναι η Ελλάδα του 2011.

Ένας υπερήφανος Κρητικός και οπαδός του Ο.Φ.Η.!