Monday, November 24, 2008

Mυνημα στον Μιμη Ανδρουλακη...

Χαρη στο facebook εμαθα οτι εχεις γεννεθλια σημερα και παραλληλα με τις ευχες μου που σου εγραψα στον "τοιχο" σκευτηκα να σου γραψω ,να σε ευαισθητοποιησω,ισως και να ζητησω τη βοηθεια σου.Επετρεψε μου τον ενικο,γιατι ετσι νιωθω απεναντι σου,με ολο το σεβασμο βεβαια.
Ο λογος του μυνηματος ειναι η συνεχιζομενη "ομηρια" του ΟΦΗ απο την οικογενεια Βαρδινογιαννη.Ξερω πως εισαι φιλαθλος του Ολυμπιακου,αλλα σαν Κρητικος,οφειλεις να ενδιαφερθεις.Σου μιλαω σαν Κρητικος προς Κρητικο ,με την ενοια που οριζει ο Καζαντζακης,αφου ο ΟΦΗ ειναι ο πρεσβευτης του νησιου μας στα ποδοσφαιρικα δρωμενα.Ξερω πως και για σενα δεν χωρουν διαχωρισμοι,οσον αφορα την Κρητη,ειτε μιλαμε για Καστρο,ειτε για Χανια,ειτε για Αγιο και Ιεραπετρα η Κρητη ειναι μια.Και ειναι ντροπη για ολη την Κρητη,οχι η χαμηλη βαθμολογικη θεση στο φετινο πρωταθλημα του Ομιλου,αλλα ο συνεχιζομενος εξευτελισμος εξαιτιας των αμαρτωλεων σχεσεων του ΟΦΗ με το αλλο μαγαζι της οικογενειας Βαρδινογιαννη,το κεντρικο, τον ΠΑΟ.
Σχεσεις που ειναι γνωστες σε ολη την φιλαθλη Ελλαδα,πλην της ελληνικης δικαιοσυνης βεβαιως,που η παροιμια με τον κερατα της ταιριαζει απολυτα αφου μαθαινει τα παντα τελευταια.
Σχεσεις που κρατανε τον ΟΦΗ μικρο σαν συλλογο,αληθεια μηπως φοβουνται οτι ενας ΟΦΗ αναλογος της ευημεριας της Κρητης ,θα γιγαντωνοταν τοσο,ωστε να μπει στο ματι των 2 μεγαλων του ελληνικου ποδοσφαιρου?
Ξερω πολυ καλα,οτι ειναι δυσκολο να κανει καποιος κατι,αφου μιλαμε για ΠΑΕ,ομως μεσα απο τον αγωνα μας για την ανεξαρτησια της ομαδας απο την Οικογενεια,μαθαμε να μην υποχωρουμε μπροστα στον δυνατο,μπροστα στο χρημα.Και επειδη οι ποδοσφαρικες ομαδες,οι αθλητικοι συλλογοι καλυτερα,ειναι παραπανω απο μετοχες ,εμεις θα συνεχιζουμε να αγωνιζομαστε για αυτην την αλλου ειδους ελευθερια.
Θα συνεχιζουμε να παλευουμε ,ωστε ο ΟΦΗ να γινει πραγματικος εκφραστης της Κρητης στα ποδοσφαιρκα δρωμενα.Θα συνεχισουμε να παλευουμε ωστε να μη χαθει κανενας αλλος ταλαντουχος Κρητικος ποδοσφαιριστης,οπως γινεται πολλα χρονια στον ΟΦΗ αφου προτεραιοτητα εχουν οι "δανεικοι"εκ Παιανιας.
Θα συνεχισουμε να παλευουμε γιατι ενας υγιης ΟΦΗ μπορει να συνδραμει στην ακομη μεγαλυτερη αναπτυξη της τοπικης οικονομιας μεσω του ποδοσφαιρικου-αθλητικου τουρισμου.
Θα συνεχισουμε να παλευουμε για την συνειδηση μας και την ψυχη μας!
Οπως αλλωστε κανουμε τους τελευταιους 3 μηνες,με πορειες και διαδηλωσεις,αφου ο κομπος εχει φτασε πιαι στο χτενι,οταν 3 διαφορετικες κινησεις επιχειρηματιων εχουν κανει προταση για αγορα της παε,πλην ομως απορριφθηκαν και οι 3 για αγνωστους,πλην ομως ευκολονοητους λογους(μαυρα βιβλια κλπ).
Ευελπιστω στην εστω ελαχιστη βοηθεια εκ μερους σου,με οποιο τροπο και μεσο μπορεις,να κερδισει ο ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ(οπως ξερουν την ομαδα στην Ευρωπη)τη λευτερια του και την αξιοπρεπεια του...

Χρονια πολλα και καλα και παλι
Με εκτιμηση

No comments: