Wednesday, November 26, 2008

Περι Καρατζη...

Ο Δανδουλακης αφησε να εννοηθει στο τελευταιο ρηπλευ οτι προσπαθει να ερθει σε επαφη με την οικογενεια ο Καρατζης,κουμπαρος τους παρεπιπτωντως,ωστε να αναλαβει,προφανως αγοραζοντας,αφου ετσι εχει δηλωσει ο ιδιος το πλειοψηφικο πακετο το μετοχων.
Απο την αλλη μερια ολοι πια εχουμε καταλαβει οτι το μειζον προβλημα για την καθαρη πωληση της παε ειναι τα μαυρα βιβλια,η εμπλοκη των 2 παε(ΟΦΗ κ παο)και ο πρακτορας(Κοκκαλης) που περιμενει στη γωνια για να επωφεληθει με καθε τροπο το παραμικρο λαθος που θα κανει η γαμωφαμελια ωστε εφοσον ειναι δυνατον να πεσουν κατηγορια τοσο ο ΟΦΗ οσο και ο παο.
Αυτος ειναι και ο προφανης λογος που η προταση Μαχλα,που θεωρω οτι εκφραζει και την πρωτη προταση Παπακαλιατη,δεν ευοδοθηκε.
Θελω να πιστευω οτι οι ο γαμωβαρδης θεωρει τον Καρατζη ανθρωπο της εμπιστοσυνης του,αλλως τον ανθρωπο που εφοσον ξαναεμπλακει με την παε ΟΦΗ δεν θα υπαρχει κινδυνος για τυχον υποβιβασμος των δυο παε,ενος υποβιβασμου υποκινουμενου απο τον γαμωκοκκαλη ,οπως καταλαβαινουμε.
Το συμπερασμα που προκυπτει λοιπον ειναι ενα,κι απλο.
Συμπαραταξη δυναμεων Μαχλα-Καρατζη,ωστε να πειστει η γαμωφαμελια,να εχει τα απαραιτητα εχεγγυα ,οτι δεν θα υπαρχει κινδυνος για τις δυο παε εξαιτιας του γαμωπρακτορα.Θελω να πιστευω οτι ο Καρατζης ειναι προσωπο εμπιστοσυνης της γαμωφαμελιας και επισης θελω να πιστευω οτι Καρατζης -Μαχλας μπορουν να τα βρουν και να δωσουν μια καθαρη λυση για τον Ομιλο.
Γεγονος ειναι επισης οτι ο κοσμος του ΟΦΗ μπορει πια να εμπιστευτει ΜΟΝΟ τον ΝΙΚΟ ΜΑΧΛΑ,οποτε ειναι χρεος του Καρατζη,εφοσον αγαπαει τον ΟΦΗ οπως δηλωνει να κατσει στο ιδιο τραπεζι με τον Νικολα και να βρουν μια λυση.Και φυσικα ας μην ξεχναμε οτι ενα σχημα με Μαχλα-Καρατζη και τους υπολοιπους επιχειριματιες των δυο πλευρων μπορει να κανει τον Ομιλο πολυ δυνατο.

υγ.Σαν ευνομουμενος πολιτης μιας ανεπτυγμενης χωρας,θα προτιμουσα να τηρηθει στο ακεραιο ο νομος και να πληρωσουν για αυτην την αμαρτωλη σχεση και οι 2 παε.Ακομη κι με υποβιβασμο.Αλλα τοτε θα επρεπε να διερευνηθουν κι οι σχεσεις γαυρου με Καλαμαρια και Ξανθη,Παναχαικη παλιοτερα,κι να υποβιβασθουν και αυτοι,να γινει το ιδιο με την αεκ λογων των χρεων προ του 44,του παοκ κλπ,κλπ.Επισης σε μια ευνομουμενη χωρα δεν θα επρεπε να κυκλοφορουν ελευθεροι τυποι σαν τον Ψωμιαδη και τον Μπεο κλπκλπ.Οποτε καλλια να μην πληρωσουμε εμεις τα κερατιατικα ολωνων αφου ,δυστυχως το Ελλαδισταν καθε αλλο παρα ευνομουμενη κι αναπτυγμενη χωρα ειναι...

No comments: