Friday, April 15, 2011

Από την καρδιά της κερκίδας (90)






Από την καρδιά της κερκίδας (90)

-Στημένο χαρακτήρισε το περσινό παιχνίδι του Άρη με τον ΠΑΟΚ, όπου οι «κίτρινοι» επικράτησαν με σκορ 2-0, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος, Τάσος Ερμείδης με δηλώσεις του στον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

«Δεν φταίει μόνον ο Μπέος για όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το περσινό ματς Αρη-ΠΑΟΚ (2-0) ήταν στημένο για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και όχι του Αρη! Φρόντισαν γι’ αυτό ο Γιάννης Σπάθας, ο Μητρόπουλος και ο Βαρούχας», δήλωσε στον FM 100 ο πρώην ισχυρός άνδρας των «κυανέρυθρων».

Ο Τάσος Ερμείδης αναφερόταν στο παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής της περασμένης σεζόν. Ο «δικέφαλος του βορρά» ηττήθηκε από την ομάδα του Άρη με σκορ 2-0 και ουσιαστικά έχασε τις όποιες ελπίδες είχε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

-Ο εισαγγελέας διώκει τον Μπέο, η Σούπερ Λίγκα τον εκλέγει εκπρόσωπο στην ΕΠΟ

-«Μετά την δημοσιοποίηση από εμένα του περιεχομένου των απομαγνητοφωνήσεων που αφορούν διαλόγους του Αχιλλέας Μπέου με άγνωστο εις εμέ πρόσωπο, εξαιτίας και των οποίων αποκαλύφθηκαν οι συμπεριφορές του Αχιλλέας Μπέου και του κυλώματος του εις βάρος του ελληνικού ποδοσφαίρου, είχα αποφασίσει να σιωπήσω και να μην αντιδρώ σε καμία πρόκληση του κυκλώματος, το οποίο στήνει τα παιχνίδια του ελληνικού ποδοσφαίρου, είτε εκβιάζοντας διαιτητές, είτε συνεργαζόμενο με διαιτητές, αλλά και με προπονητές και ιδιοκτήτες ποδοσφαιρικών ομάδων.

Αυτή μου την απόφαση την είχα δημοσιοποιήσει από την πρώτη μέρα. Το γεγονός αυτό αποθράσυνε τον Αχιλλέα Μπέο και τον άγνωστο σ’ εμένα δικηγόρο του, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο να δηλώσουν ότι ο Αχιλλέας Μπέος είναι αθώος και ότι εγώ έχω διαπράξει κακούργημα δημοσιοποιώντας το περιεχόμενο των απομαγνητοφωνήσεων.

Η σημερινή άσκηση ποινικής δίωξης εις βάρος του Αχιλλέα Μπέου για το αδίκημα της εκβίασης σε βάρος του διαιτητή Δαλούκα, εξαιτίας της δημοσιοποιήσεως από εμένα του περιεχομένου των απομαγνητοφωνήσεων, δίνει μια πρώτη απάντηση στον θρασύτατο Αχιλλέα Μπέο και στον νομικά απαίδευτο κατά την κρίση μου συνήγορο του.

Μετά τις 10 Μαϊου, όταν θα έχω ήδη καταθέσει στον κο Σιμιτζόγλου για την δεύτερη απομαγνητοφώνηση και για τα στημένα παιχνίδια των ελληνικών πρωταθλημάτων, αλλά και για το ποιοι τα στήνουν και με ποιο τρόπο, θα δώσω συνέντευξη Τύπου, όπου θα μιλήσω με αναλυτικότερο τρόπο για αυτό το κύκλωμα.

Όσο για τα όσα έχει δηλώσει ο Αχιλλέας Μπέος και ο δικηγόρος του, οι συνεργάτες του γραφείου μου κι εγώ γνωρίζουμε να συντάσσουμε καλές μηνύσεις και αγωγές.

Αλέξιος Κούγιας»

-Ως είθισται τη φετινή σεζόν, η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Football League εξάντλησε την ελαστικότητά της, επιβάλλοντας πρόστιμο 1.500 ευρώ στην ΠΑΕ Παναιτωλικός για την επίθεση των οπαδών της σε παίκτες της Καλλιθέας.

Αυτές ήταν μερικές από τις ειδήσεις που δέσποζαν στον αθλητικό τύπο αυτήν την εβδομάδα .

Το ελληνικό ποδόσφαιρο σε όλο του το μεγαλείο .Κοινώς ,γίνετε της επι χρήμασι εκδιδομενης γυναικός το σίδερουν κικλίδωμα.

Λίγα θα πω,κι δεν είναι ούτε απειλή ,ούτε προειδοποίηση .Πρόβλεψη κι διάγνωση απλώς θα κάνω.

Μπορείς να κοροϊδεύεις λίγο κόσμο για πολύ καιρό ή πολύ κόσμο για λίγο καιρό .Ποτέ κι τα δυο.Κι όταν σε ένα κράτος επικρατεί ανομία σε κάθε επίπεδο ,ο λαός κάνει υπομονή ώσπου θα φτάσει ο κόμπος στο χτένι.

Όταν όμωςο κουραστεί να ανέχεται πλέον την κοροϊδία τότε ακολουθεί η αυτοδικία.

Ας λάβει η πολιτεία τα μετρά της,ας υψώσει το ανάστημα της η ελληνική δικαιοσύνη ,διαφορετικά το ξέσπασμα θα είναι μεγαλειώδης .

Αν νομίζουν ότι μέσω του ποδοσφαίρου δεν θα εξαπλωθεί σε όλο το κοινωνικό γίγνεσθαι πλανώνται πλάνη οικτρά. Ήδη στην Κερατέα τα όργανα έχουν αρχίσει .

Ποια θα είναι η επόμενη Κερατέα κι για ποιόν λόγο?













No comments: