Friday, June 26, 2009

Από την καρδιά της κερκίδας (49)






Από την καρδιά της κερκίδας (49)
Μπορεί να μην έχουν πέσει ακόμη οι υπογραφές για την μεταβίβαση του μάνατζμεντ στον Νίκο Μαχλά,όμως όλα δείχνουν ότι είναι θέμα χρόνου, ώστε ο ΟΦΗ να γυρίσει ι σελίδα.
Ένα τεράστιο βήμα για την απαγκίστρωση της ομάδας από το αμαρτωλό καθεστώς της πολυιδιοκτησίας είναι έτοιμο να γίνει,κάτι που έχει γεμίσει ευφορία τους πολυάριθμους φίλους της ομάδας,που κοιτούν ,μετά από πολλά χρόνια ,το μέλλον της ομάδας αισιόδοξα.
Η παρουσία του Νίκου Μαχλά είναι καταλύτης για την επίτευξη ενός στόχου,που αποτελεί ορόσημο για τον κόσμο επί σειρά ετών.Ο ίδιος έχει φροντίσει με τις κινήσεις του ,να σβήσει και την παραμικρή αμφιβολία .Ήδη έχει φροντίσει να συναντηθεί δύο φορές με στελέχη του συνδεσμιακού κινήματος,κάτι πρωτόγνορο,όχι μόνο για τα δεδομένα του ΟΦΗ,αλλά κάθε ομάδας στην Ελλάδα.
Με την ευθύτητα του χαρακτήρα του έχει κερδίσει και τους πιο δύσπιστους φιλάθλους,δείχνοντας ότι είναι ένα κομμάτι του ΟΦΗ, που θα παλέψει να ξαναφέρει τον Όμιλο στα επίπεδα που αρμόζουν στο όνομα,την ιστορία και τον κόσμο της ομάδας.
Ο κόσμος του ΟΦΗ,καλείτε πλέον να στηρίξει ψυχικά και υλικά την προσπάθεια του Νικόλα,να αποδείξει ότι δικαίως τόσα χρόνια φώναζε ,μάχοταν για την απαγκίστρωση της ομάδας από το αμαρτωλό ιδιοκτησιακό καθεστώς,αφού ο Όμιλος μπορεί να στηριχτεί στις δικές του δυνάμεις για να σταθεί στα πόδια του.
Αναμένεται λοιπόν να υπερκαλυφθεί ο στόχος των 5000 διαρκείας,σε σήμειο τέτοιο ώστε αν θέλει να παρακουλουθήσει καποιος ένα ματς ,ενώ δεν διαθέτει εισητήριο διαρκείας,θα πρέπει να περιμένει για ώρες στην ουρά,κι αν σταθεί τυχερός θα προλάβει το «μαγικό χαρτάκι»,για να θυμηθούμε ένα προσωνύμιο της δεκαετίας του 80 για τα εισητήρια του ΟΦΗ.
Η επιστροφή στο Γεντί Κουλέ άλλωστε ,σε ένα γήπεδο που επιτρέπει στον φίλαθλο να ζήσει πιο έντονα και πιο θερμά ένα ποδοσφαιρικό ματς,αποτελεί έναν ακόμη «κράχτη» για την αγορά εισητηρίου διαρκείας.Ταυτόχρονα, προσφέρει την άμεση οικονομική στήριξη ,ενώ είναι μια ανοιχτή πρό(σ)κληση προς χορηγούς και επενδυτές για την αυριανή μέρα στον ΟΦΗ.
Οι κινήσεις του Νικου Μαχλά,εξάλλου, ήδη κοιτούν προς το μέλλον.Αναμένεται να αναλάβει προπονητής ,ο Νικόδημος Παπαβασιλείου,ένας πρώην ποδοσφαιρστής της ομάδας που συναισθάνεται το βάρος της φανέλας του ΟΦΗ που η προπονητική καριέρα του έχει επιδείξει την ανάδειξη αρκετών ταλέντων.Άλλωστε ο κόσμος του ΟΦΗ,έχει αποδειχτεί ότι προτιμά την ανάδειξη ταλέντων και την στελέχωση της ομάδας από Κρητικούς ποδοσφαιριστές παρά τις τρανταχτές μεταγγραφές που ισως αποδειχτούν «φούσκα» μέσα στο γήπεδο .
Αν μάλιστα επιτευχθεί άλλη μια επιστρΟΦΗ,αυτή του Μύρωνα Σηφάκη,ενός άνθρωπου που έχει γράψει το όνομα του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ΟΦΗ,τόσο σαν ποδοσφαιριστής,όσο και σαν προπονητής,τότε το μέλλον φαντάζει όχι απλά ευοίωνο,ρόδινο.
Ταυρομάχος





No comments: