Friday, June 12, 2009

Από την καρδιά της κερκίδας (47)













Από την καρδιά της κερκίδας (47)
Επιτέλους μια ηλιαχτίδα φωτός για τον κόσμο του ΟΦΗ που περιμένει το πέρας των διαπραγματεύσεων Μαχλά-Βατσινά με θετική κατάληξη για τον μεγάλο αρχηγό και την ομάδα.
Ο κ.Βατσινάς φαίνεται να κατάλαβε καλά ότι με αυτόν στο τιμόνι η ομάδα θα βαδίσει σε ακόμη σκοτεινότερα στενά και αποφάσισε να αποχωρήσει.Βέβαια για να γίνει αυτό θα πρέπει να γίνουν όλα σύννομα,καθαρά και χωρίς «ψιλά γράμματα».
Ήδη μοιάζει να βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων και αν όλα πάνε καλά πολύ σύντομα θα πανυγηρίζουμε για την Ανάσταση του Όμιλου.
Ο κόσμος έδειξε από την αρχά ότι όχι απλά στηρίζει τον Νίκο Μαχλά,είναι ο πυλώνας για να σταθεί η προσπάθεια του.
Βέβαια,ο Μαχλάς θα πρέπει να πάρει όλες τις εγγυήσεις από τον Φ.Βατσινά και τους μεγαλομέτοχους της ομάδας για την οριστική απεμπλοκή τους από το ιδιοκτησιακό καθεστώς της παε ΟΦΗ,είτε άμεσα,είτε σε ένα ορισμένο βραχύ χρονικό διάστημα.
Θα πρέπειο Φ.Βατσινάς να τηρήσει τις δεσμεύσεις που έδωσε στην τελευταία συνέντευξη τύπου,να πληρώσει τα χρέη που δημιούργησε και να αποχωρήσει,ώστε να επουλωθούν οι πληγές που έχει υποστεί επί σειρά ετών ο Όμιλος.
Είναι καιρός πια να γίνει ο Ο.Φ.Η π.ραγματικά αυτό που δηλώνει το όνομα του,Όμιλος Φιλάθλων Ηρακλείου Κρήτης.
Είναι σίγουρο ότι από κει και πέρα,θα τύχει της στήριξης όλων των Κρητών της Οικουμένης,ένας πραγματικός πρεσβευτής της λεβεντομάνας στα ποδοσφαιρικά δρώμενα.
Αυτή τη στιγμή όμως ,και όσο δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη τίποτα οι φίλαθλοι της ομάδας κάθονται κυριολεκτικά σε αναμμένα κάρβουνα.Αδημονούν για την ευτυχή κατάληξη των διαπραγματεύσεων,πιστεύουν στην ακεραιότητα του Μαχλά ο οποίος την επαλήθευσε ακόμη μια φορά φροντίζοντας πριν ακόμη ολοκληρωθεί η συμφωνία να συναντήσει τους οργανωμένους οπαδούς,τους πιο πιστούς και φανατικούς από τους φιλάθλους του ΟΦΗ, ώστε να απαντήσει σε κάθε ερώτημα ,δείχνοντας ότι είναι ένας από αυτούς,ότι αυτό που θέλει κι ο ίδιος είναι η οριστική απαγκίστρωση της ομάδας από το αμαρτωλό ιδιοκτησιακό καθεστώς.
Αυτό που θέλει ο κόσμος είναι να έρθουν επιτέλους οι καθαρές λύσεις στην παε ΟΦΗ,να απελευθερωθεί η ομάδα από τα δεσμά της και να γίνει παράδειγμα εντιμότητας και αξιοπρέπειας ώστε να δείξει την πραγματική δύναμη της.
Η παρουσία του Νίκου Μαχλά είναι το εχέγγυο γι αυτό ,έχει όλα τα φόντα για να γίνει ο ηγέτης του ΟΦΗ,η ώθηση για να γίνει ο ΟΦΗ ακόμη μεγαλύτερος από τα χρόνια που άκμαζε.
Είναι πολλά τα δεινά που έχει υποστεί ο ΟΦΗ τα τελευταία χρόνια όμως είναι καιρός πια να σταθεί στα πόδια του,να επουλώσει τις πληγές του και να κοιτάξει το μέλλον με αισιοδοξία.
Ας ελπίσουμε ότι οι ευχές και οι προσευχές των Ομιλιτών για τη λευτεριά θα πραγματοποιηθούν,να γίνει ο ουρανός πιο καθαρός,ο ήλιος πιο φωτεινός.Σαν κρητικό καλοκαίρι!
Ταυρομάχος

No comments: