Friday, June 5, 2009

Από την καρδιά της κερκίδας (46)





















Από την καρδιά της κερκίδας (46)
Αποφάσισε επιτέλους ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ να δώσει την πολυαναμενόμενη συνέντευξη τύπου, σαράντα μέρες μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Εντύπωση προκαλεί ότι η συνέντευξη δόθηκε σε χώρο που δεν ανήκει στον ΟΦΗ. Άλλη μία παγκόσμια πρωτοτυπία από τον Φ. Βατσινά, μετά την εισβολή σε στούντιο, την εξαφάνιση ποδοσφαιριστή 1 ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, την προσβολή της δημοσίας αιδούς από ποδοσφαιριστή της ομάδας που ηγείται και τόσα άλλα που αν κάποτε γίνουν ταινία το όσκαρ πρωτότυπου σεναρίου, είναι δεδομένο.

Οριστική λύση
Συνήθως σε μια συνέντευξη τύπου δίνονται απαντήσεις στα ερωτήματα όμως ο πρόεδρος απέφυγε να απαντήσει ίσως στο σημαντικότερο από αυτά ώστε να έρθει επιτέλους ευφορία στον κόσμο. Ποιό είναι το αντίτιμο μιας ομάδας που βρίσκεται στην Β' Εθνική, χωρίς ποδοσφαιριστές, χωρίς προπονητή, με το "σπίτι"της σε κακή κατάσταση λόγω της εγκατάλειψης επί 4 χρόνια; Πόσα ζητάς πρόεδρε; Μην μας τρελάνεις πάλι, κάνε τη χάρη στον εαυτό σου και δώσε οριστική λύση στο επί τριαντακονταετίας και πλέον πρόβλημα του ΟΦΗ. Ας δοθεί επιτέλους μια λύση. Τα παγώματα μετοχών που ανάφερες απλά θα επιτείνουν το πρόβλημα. Δεν τίθεται τέτοιο θέμα, αν πραγματικά θέλεις το καλύτερο για το μέλλον του Όμιλου. Αν πραγματικά θέλεις να διορθωθούν όλα τα λάθη που έκανες την προηγούμενη 4ετία. Θέλεις; Αν θέλεις, δώσε μια λογική τιμή, εξασφάλισε ότι η ομάδα θα πάει στα σωστά χέρια και άκουσε για πρώτη και τελευταία φορά το κριτήριο του κόσμου.

Πρωταγωνιστής
Απλά και ξεκάθαρα πράγματα. Αν ζητήσεις πάλι κάποιο "κουφό" ποσό είναι σαν να ξανακοροιδεύεις τον κόσμο, είναι σαν "χάζανπλαστ" στη γάγγραινα. Ο κόσμος με τη στάση του, δείχνει εδώ και πολλούς μήνες ότι δεν θα επιτρέψει άλλα τραγελαφικά, άλλα ευτράπελα, άλλη λύση πέρα από την καθαρή πώληση της ομάδας. Εδώ και τώρα για να θυμηθούμε τον Ανδρέα Παπανδρέου μια και βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο. Αυτή είναι η μοναδική αποδεκτή λύση από το σύνολο όχι μόνο του Ομιλίτικου κόσμου, αλλά ολόκληρης της Κρήτης, όλης της φίλαθλης Ελλάδος. Ο κόσμος του ΟΦΗ βρυχάται, έχει βγάλει το σπαθί του και είναι έτοιμος να κόψει μια και καλή τον γόρδιο δεσμό. Ξέρει ότι πρωταγωνιστής είναι πια αυτός, ξέρει τι δύναμη του κι ετοιμάζεται να την δείξει σε όλους.

Ευρωεκλογές
Ήδη το θέμα έχει φτάσει πολύ ψηλά σε πολιτικό επίπεδο και η διαμαρτυρία του κόσμου στις αυριανές ευρωεκλογές θα ταρακουνήσει πολλούς. Θα εκφράσει τη διαμαρτυρία του ψηφίζοντας "ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΟΦΗ", καταγγέλλοντας όλα όσα συμβαίνουν τόσα χρόνια στην ΠΑΕ ΟΦΗ, καταγγέλλοντας την κοροϊδία που υφίσταται τόσα χρόνια από την εκτελεστική και νομοθετική εξουσία, από την τελικά υπέρτατη των εξουσιών, την οικονομική εξουσία. Θα διαμαρτυρηθεί με αυτόν τον τρόπο όχι μόνο για τα δεινά που συμβαίνουν στον Όμιλο, αλλά για την αντιμετώπιση που έχει η Κρήτη από το αθηνοκεντρικό κράτος ,για τους συντοπίτες μας αγρότες, για την έλλειψη υποδομών, για το αναγγελμένο από το 2000 αεροδρόμιο, για…για…

Ταυρομάχος

No comments: