Tuesday, July 8, 2008

Hersonissos F.C.

Ο Κωνσταντακης
Ο Φουκαρακης
Ο Μιχ.Αργυρακης
Ο Παπαδημητρης

Ο κοουτς Μ.Παπαματθαιακης
Ο Κ.Σεμερτζιδης

Μια εβδομαδα πριν την εναρξη της προετοιμασιας ο Α.Ο.Χερσονησου δειχνει να ακουλουθει σωστα βηματα ωστε να υλοποιηθει ο στοχος της παραμονης στο δυσκολο πρωταθλημα της γ εθνικης.


Παρ ολο που οι εξελιξεις οδηγησαν σε αλλαγη προπονητη ,αφου η φιλοσοφια του Β.Καραισκου δεν ταιριαζε με αυτην της διοικησης ενοψει της νεας χρονιας,εμοιαζε σαν σκοπελος ενοψει της πορειας στα νερα της εθνικης,η διοικηση της ομαδας εχει καταφερει με σωστες κινησεις να επιφερει ενα ανεμο αισιοδοξιας για το μελλον της ομαδας.


Επειδη ειμαι σε θεση να γνωριζω πραγματα που συμβαινουν εντος της ομαδας,αξιζει να αναφερθω στους λογους της αποχωρησης του κ.Καραισκου.


Περα απο τον υπερδιπλασιασμο των αποδοχων του που αξιωνε ο καλος προπονητης,οι διαφορες ηταν τεραστιες με την διοικηση εν οψει της νεας σεζον.


Πολιτικη της διοικησης ηταν και ειναι να στηριξει και να στηριχθε σε Κρητηκους ποδοσφαιριστες,σε παιδια που εχουν ταλεντο αλλα δεν εχουν παρει τις ευκαιριες που τους αναλογουν απο τα μεγαλα σωματεια του νησιου,ΟΦΗ και Εργοτελη.Αλλωστε οι συνεχης επιτυχιες των μικρων ηλικιων,σε πρωταθλημα αθλητικων σχολειων και πρωταθληματα ενωσεων τα τελευταια χρονια δειχνουν οτι τα παιδια αυτα αξιζουν ευκαιριων.


Αντιθετως ο κ.Καραισκος δεν ηθελε να δουλεψει με Κρητηκοπουλα ,θεωρουσε οτι δεν εχουν το ταλεντο και τα guts να ανταπεξελθουν στις υποχρεωσεις μιας εθνικης κατηγοριας.


Ο μονος,οπως ειχε δηλωσει ,που του εκανε ηταν ο τερματοφυλακας του ΟΦΗ και της Εθνικης Ελπιδων Αλεξης Κασμεριδης.Ενα παιδι που αν δεν ειχε τον ατυχο τραυματισμο του στο περσινο ματς κυπελου με τον Εθνικο,ισως να ηταν ο βασικος τερματοφυλακας του ΟΦΗ την σεζον που περασε.Ας σημειωθει εδω οτι ο Αλεξης επαιζε σε αυτο το ματς με σπασμενο χερι απο το 65 περιπου ,παρ ολα αυτα δεν εγινε αλλαγη,ειχαν ολοκληρωθει,χωρις μαλιστα να δεχθει καποιο γκολ ,δινοντας ετσι την προκριση στον ΟΦΗ.Ενας ποδοσφαιριστης που αναμενεται να παρει περρισοτερες ευκαιριες φετος,ισως ειναι και ο νο 1 του ΟΦΗ,εφοσον επαληθευτουν οι φημες περι αποχωρησεων των Σηφακη και Τζορβα.


Οσο να ναι,ακουγονται "χοντρες"οι απαιτησεις του κ.Καραισκου,ιδιαιτερα αν προσθεσω οτι αξιωνε 7-8 παικτες με συμβολαια στο υψος των 40-50 χιλ ευρω,απο την β.Ελλαδα,κατι που θα μπορουσε να μετατρεψει την Χερσονησο σε 'φουσκα,οπως εχει γινει αλλωστε στο παρελθον με ομαδες που προβιβαστηκαν,ανοιξαν σε μεγαλο βαθμο το μπατζετ,χωρις να εχουν αργοτερα την δυνατοτητα να αποληρωσουν τα υψηλα συμβολαια,με αποτελεσμα να αποχαιρετουν την κατηγορια πολυ νωρις.


Αντι του κ Καραισκου λοιπον την ομαδα ανελαβε ο Μανωλης Παπατθαιακης,ενας νεαρος ελπιδοφορος προπονητης που οπου εχει εργαστει εχει αφησει τις καλυτερες εντυπωσεις.


Ετσι η Hersonissos F.C.,οπως αρεσκομαι να αποκαλω την ομαδα,αποκτησε ενα νεαρο προπονητη που ξερει καλα τα κρητικα ταλεντα,που οι προηγουμενες ομαδες του εχουν παιξει πολυ καλο ποδοσφαιρο και που εχει φοβερο κινητρο ,αφου του δινεται η ευκαιρια να κανει το πρωτο αλμα στην καριερα του συμμετεχοντας στο πρωταθλημα της γ εθνικης.


Απο κει και περα η διοικηση εχει κατορθωσει περα απο την ανανεωση με ορισμενα απο τα βασικοτατα στελεχη της προγουμενης σεζον ,οπως ο Χρονακης,ο Σταθογλου,ο Φουκαρακης,ο Ανωγεινακης,οι οποιοι ηταν ακρωγωνιαιοι λιθοι για τους πρωταθλητες Κρητης, να ενταξει στο δυναμικο της μερικους πολυ αξιολογους ποδοσφαιριστες οπως ο Κ.Δερμιτζακης,ο Ντ.Κωνσταντακης,στελεχη του ερ.ΟΦΗ που τερματισε 2ος στο αναλογο πρωταθλημα πριν απο λιγα χρονια ,υπο την καθοδηγηση του Γ.Βλαστου,ακομη τον Παπαδημητρη,τον Γκιατα,τον Ρηγακη,τον Μιχ.Αργυρακη,τους Μπασκακη και Μπουρμπακη,δειχνοντας ετσι στην πραξη την στηριξη των ορανιε-μπλου στους Κρητες ποδοσφαιριστες.


Περα απο αυτους αποκτηθηκε σαν δανεικος αλλος ενας ποδοσφαιριστης που για προσωπικους λογους αναζητουσε την επιστροφη στην Κρητη.Ετσι ηρθε απο τον Πανθρακικο,ο Κ.Σεμερτζιδης,ενας ποδοσφαιριστης με παραστασεις απο το ακομη πιο δυσκολο πρωταθλημα της β εθνικης και η βοηθεια του αναμενεται πολυτιμη.

Eκτος απο τους παραπανω,οι δικες μου πληροφοριες αναφερουν οτι και ο Ξενοδοχωφ ειναι πολυ κοντα στην Χερσονησο,καλυβωντας με τον καλυτερο τροπο τις αναγκες της πιο νευραλγικης θεσης της 11αδας.


Αυτο που μενει να αποδειχτει εντος του αγωνιστικου χωρου,ειναι να δειξουν ολοι οι παραπανω μαζι με τους παλιοτερους οτι η πολιτικη της διοικησης για στηριξη των Κρητων ποδοσφαιριστων ηταν η σωστη.


Για να επιτευχθει ομως αυτο,χρειαζεται πρωτα πολλη και σκληρη δουλεια απο ολους με την εναρξη της προετοιμασιας...

No comments: