Thursday, April 17, 2008

Ξεκινησε η τουριστικη σεζον?
















Παντως οι παραπανω φωτογρφιες το διαψευδουν.Γιατι σε μια περιοχη οπως η Χερσονησος,17/4 απαγορευεται να μην εχουν τελειωσει ακομη τα οποια δημοσια εργα.Κι ομως ,η καθιερωμενη αλλαγη πλακιδιων στα πεζοδρομια μας ακομη να τελειωσει.Απορια ολων βεβαια ειναι γιατι καθε χρονο τα εργα δεν ξεκινανε πριν το ημερολογιο δειξει Μαρτης.

Οποια κι αν ειναι η δημοτικη αρχη.Ειτε λεγεται Δανελης,ειτε Δοξαστακης.

Δυστυχως οι προβλεψεις μιλανε για μια μετρια εως κακη τουριστικη σεζον.Οταν εχουμε διανυσει τα μισα του Απριλη και τα εργα οχι μονο δεν εχουν τελειωσει αλλα κωλλυσιεργουν,τοτε το μελλον μοιαζει ζοφερο.Οχι μονο για την φετινη σεζον αλλα και για τις επομενες.

Οκ,συμφωνοι ειναι λιγοι οι τουριστες που εχουν φθασει ηδη στην περιοχη μας,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα πρεπει να κανουν τα κομαντο για να περπατησουν σε ενα πεζοδρομιο.

Και δυστυχως δεν ειναι μονο αυτο.Ο δημοτικος φωτισμος της Ελ.Βενιζελου,του κεντρικου δρομου της Χερσονησου απο ενα σημειο και μετα,απο την Εμπορικη τραπεζα ως τον φουρνο του Βενερη,δηλαδη για μια αποσταση μεγαλυτερη των 500 μ. ειναι ανυπαρκτος.

Πως το λεμε το χειμωνα?Θα κατεβουν οι λυκοι να μας φανε:)

Φαγαμε τον Απριλη και ακομη οι υπευθυνοι κανουν οικονομια στην ενεργεια.Εστω για 500 μ.

Το Πασχα ειναι πια μολις 10 μερες μακρια.Ας ελπισουμε οτι το μεγαλειωδες εργο της αλλαγης πλακιδιων στα πεζοδρομια θα εχει ολοκληρρωθει ως τοτε...

Οσο για τον φωτισμο,οταν πληρωνουμε δημοτικα τελη κλπ,υποτιθεται οτι το κανουμε γι αυτο το λογο.Αλλα αν παραφρασουμε τη ρηση,καθε λαος εχει την κυβερνηση που του αξιζει,σε καθε δημοτης εχει τη δημοτικη αρχη που του αξιζει,μαλλον θα κανουμε διανα.


υγ.Αυτο το μπλογκ δημιουργηθηκε περιπου ενα χρονο πριν για να προβαλει μεσα απο τα ματια ενος ντοπιου τα ωραια της Χερσονησου.Δυστυχως ομως ο κομπος εχει φτασει στο χτενι,και η σταση μου θα αλλαξει.Ελπιζω η κριτικη να βοηθησει γιατι ειναι καλοπιστη...


Στο μεταξυ 3 μερες μετα την παρουσα δημοσιευση,αναγκαζομαι να αναρτησω αλλες 2 φωτογραφιες οπου επιχηρηματιας της πολης μας καθαριζει τον κεντρικο δρομο,αφου κι εδω ο δημος ειναι απων...

No comments: