Saturday, October 30, 2010

Γιατί ζητώ την ψήφο σας?


Μύρων Γ.Κανάκης
Υπ.Δημοτικός Σύμβουλος
Εκλ.Περιφ.Χερσονήσου

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΝΙΚΟΣ Ε.ΜΠΕΛΙΒΑΝΗΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος Δ.Χερσονήσου

Γιατί ζητάω την ψήφο σας?

Φίλες και φίλοι,
Πολλοί από σας,έμειναν έκπληκτοι,άλλοι εξέφρασαν την απορία τους,όμως έκεινοι που πραγματικά με γνωρίζουν,είμαι σίγουρος ότι χάρηκαν βλέποντας το όνομα μου ανάμεσα στους υποψήφιους.
Δεν ηταν άλλωστε λίγες οι φορές,που αρκετοί με προέτρεπαν να ασχοληθώ με τα κοινά,γνωρίζοντας τον χαρακτήρα μου,το πάθος κι τον δυναμισμό που με διακρίνει ,όταν ασχολούμαι με πράγματα που αφορούν το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.
Είναι καθολικά κατονοητο,είναι απαίτηση πλέον όλων όσων ζουν στον διευρυμένο Δήμο Χερσονήσου ,ότι αν δεν γίνουν μεγάλες αλλαγές στον Δήμο μας,η πορεία θα εξακολουθήσει να είναι καθοδική ,το εισόδημα μας θα συνεχίσει να συρρικνώνετα,ι η ζωη μας θα συνεχίσει να γίνετε ολοένα και πιο δύσκολη.
Τα προβλήματα πολλά,γνωστα , κι όμως όχι ανυπέρβλητα ,αρκεί να υπάρχει η βούληση να αντιμετωπιστούν.
Βούληση ,που δυστυχώς δεν είδαμε από τις προηγούμενες Δημοτικές Αρχές.
Επειδή λοιπόν ,το μεγαλύτερο λάθος θα ήταν να παραμένουμε θεατές ,αποφάσισα να συμμετέχω στις επικείμενες εκλογές. Θεώρησα ότι «καλλιά να κάνεις παρά να μην κάνεις». Γιατί περιθώρια για να κάνεις υπάρχουν τεράστια.
Ζούμε σε μια ευλογημένη περιοχή ,με τεράστια δυναμική ,τόσο στον πρωτογενή τομέα ,όσο και στην βαριά βιομηχανία της χώρας μας,τον τουρισμό .Μια περιοχή που στα παιδικά μας μάτια ,φάνταζε «Μόντε Κάρλο»,όμως αντιθέτως γνωρίζει την παρακμή .Κι όμως μπορούμε να αλλάξουμε .Μπορούμε να κάνουμε όλες εκείνες τις δράσεις που θα εξασφαλίσουν καλύτερο και ποιοτικότερο τουριστικό προϊόν .Μπορούμε ,οφείλουμε και πρέπει να παντρέψουμε τον τουρισμό με έννοιες όπως ο πολιτισμός, ο αθλητισμός ,η κρητική διατροφή ,εξασφαλίζοντας τις συνθήκες για μακρά τουριστική σεζόν ,όχι για την σεζόν των 45 ημερών.
Αρκεί να υπάρχουν νέοι άνθρωποι με όραμα και βούληση αύριο στο Δημοτικό Συμβούλιο .Αποφασισμένοι να δουλέψουν για το παρόν και το μέλλον του τόπου ,μακριά από μικροπολιτικές και οικονομικά συμφέροντα.Αρκετα μας έλλειψαν ακόμη και τα αυτονόητα
Μπορούμε να χτίσουμε ένα καλύτερο αύριο σε γερά θεμέλια.Ψηφίστε νέους ανθρώπους!
Με εκτίμηση

No comments: