Friday, February 19, 2010

Από την καρδιά της κερκίδας (76)






Από την καρδιά της κερκίδας (76)
Για κακούργημα σε βάρος του Δημοσίου θα δικαστούν τελικά τα πρώην μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ Πανιώνιος, ανάμεσά τους, ο Αχιλλέας Μπέος, ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης κ.Κουτελάκης, ο πρώην πρόεδρος Λουκάς Σιότροπος και άλλοι.
Το Συμβούλιο Εφετών, έκανε δεκτή την πρόσφατη εισαγγελική πρόταση και τους παραπέμπει σε δίκη, για κακουργηματικές πράξεις σε βάρος του δημοσίου (έκδοση πλαστών και εικονικών τιμολογίων ύψους, περίπου 1.5 εκατομμυρίου ευρώ).

Οι ποινές που προβλέπονται, σε περίπτωση καταδίκης, αγγίζουν ακόμη και τα 10 χρόνια φυλάκισης.

Ανεξάρτητα με την έκβαση της δίκης, η απόφαση του Συμβουλίου Εφετών, δημιουργεί αρκετά προβλήματα στους κατηγορούμενους. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ.Κουτελάκης ετοιμάζεται να παραιτηθεί από την θέση του Δημάρχου, ενώ πρόβλημα θα έχει και ο Αχ.Μπέος στην εμπλοκή του με τα διοικητικά του Ολυμπιακού Βόλου.
Aπό τον ημερήσιο Τύπο.
Γι άλλη μια φορά συναντάμε τον κ. Αχχιλέα Μπέο.Οποία έκπληξη!
Κατηγορείται για υπεξαίρεση την εποχή που είχε τα ηνία της ΠΑΕ Πανιώνιος. Είχε απλά το μάνατζμεντ να θυμίσω ,αφού μεγαλομέτοχος της ομάδας ήταν ο Δήμος Νέας Σμύρνης.
Λίγο αργότερα η ΠΑΕ μετονομάστηκε σε Νέος Πανιώνιος, αφού ήταν η λύση για να διαγραφούν τα χρέη .Στη συνέχεια ,πάντα υπό την καθοδήγηση του κ.Μπέου,ο νέος πλέον Πανιώνιος έγινε διάσημος στην Ουέφα εξαιτίας εκείνου του «αλησμόνητου» ματς με την Δυναμό Τυφλίδας.
Βέβαια ,ο Αχ.Μπέος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την αγαπημένη του ομάδα ,ύστερα από τις αντιδράσεις των φιλάθλων του Πανιωνίου όχι για τα «οσμώδη»ματς ,ούτε για την αφαίμαξη του του τοπικού Δήμου ,περισσότερο για αγωνιστικούς λόγους .Δεν άντεξε όμως μακριά από το ποδόσφαιρο ,έτσι αποφάσισε να «επενδύσει» ,ύστερα από την αγαπημένη του ομάδα ,σε αυτήν της πόλης καταγωγής του,τον Ολυμπιακό Βόλου. Υπήρχαν πια οι βάσεις χάρη σε μια συνένωση με ομάδα της Πιερίας,τον Ποσειδώνα Νέων Πόρων,που χάρη στον γαλαντόμο πρόεδρο της είχε φτάσει εως τη Β εθνικη.Δεν αντεξε όμως,αφου ο γαλαντομος προεδρος ,συννεληφθη για εμποριο κοκκαινης.Παντως η ομαδα από τους Νέους Πόρους Πιερίας ήταν το άρμα για να ξεφύγει ο Ολυμπιακός Βόλου από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες που «βολόδερνε» εκείνα τα χρόνια ,όχι πολύ μακριά ,ούτε δέκα δεν θα ναι…

Πλέον το πεδίο για τον Μπέο ήταν ανοιχτό. Αφού μια χρονιά προσπέρασε τις ενδείξεις κι απλά βρίσκονταν στον πάγκο της ομάδας με τον φορητό υπολογιστή του,όχι για τίποτα «περίεργα» πονταρίσματα ,αλλά απλά για να βοηθήσει τον προπονητή στο «διάβασμα»του αντίπαλου ,αποφάσισε το το 2010 ότι ήρθε η ώρα της επιστροφής στην σουπερλιγκα.
Μάζεψε με κάθε θεμιτό και αθέμιτο τρόπο τους βαθμούς και στα μισά του πρωταθλήματος εμφανίζεται σίγουρος για την άνοδο ,αφού “there is volos” και οι αντίπαλοι γινονται «μια από χόρτα».
Για να δούμε όμως,τι θα γίνει με τα πολλά μπερδέματα του με την δικαιοσύνη. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει η πεποίθηση στο φίλαθλο κοινό ότι θα ξεμπερδέψει ,αφου ο διόσκουρος του Μάκης Ψωμιάδης ,παρ ολο που καταδικάστικε στο παρελθόν ,απέφυγε την φυλάκιση ,λόγω προβλημάτων υγείας και συνεχίζει να απολαμβάνει τα πούρα του.
Μαζί με τα πούρα ,φέρνει μεγάλους παίκτες στην Ελλάδα,με την νέα του ομάδα την Καβάλα.Άλλα δημοσιεύματα πάντως ,αναφέρουν ότι κατορθώνει να τους κλείνει με πολύ μικρά συμβόλαια των 800 ευρω το μηνα,τους πιο ακριβούς με 2000 ευρώ.
Τα πιο πρόσφατα πάντως φέρουν τον κ.Κοκκαλη να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την πάταξη της βίας στα γήπεδα!
Βρε δεν βρέχει.Μας φτύνουν…!
Ταυρομάχος







No comments: