Tuesday, May 20, 2008

Ηersonissos F.C. champions!

H ομαδα στο τρενακι πανυγυριζει τον τιτλο στους δρομους της Χερσονησου/Τhe team in the happy train is celebrating the chamion in the streets of Hersonissos!

O αρχηγος Πετρος Χρονακη με τον Αντωνη το "δαιμονα"απο τους αφανεις ηρωες της ομαδας/Τhe captain Peter Chronakis with Antonis one of the hard workers of the club
O προπονητης Β.Καραισκος με τον μπλογκερ/Τhe trainer B.Karaiskos with the blogger
O Γ.Αποστολακης,ο Π.Χρονακης και ο προεδρος Κ.Παπαδακης στο τρενακι με το κυπελο/G.Apostolakis,P.Chronakis and the chairman K.Papadakis with the trophy in the happy train






Γιορταζοντς το πρωταθλημα στους δρομους της Χερσονησου/Celebrating the champion in the streets of Hersonissos


Monday, May 19, 2008

More pictures of the fiesta!!!!

O δημαρχος Χερσονησου Σπυρος Δανελης,δηλωνει την συμπαρασταση του στην ομαδα/The mayor of Hersonissos is stating his support to the club
O βουλευτης Λ.Αυγενακης,με τον προεδρο και φιλους της Χερσονησου/Τhe member of the Parliament L.Avgenakis with the chairman and friends of Hersonissos F.C.
H ομαδα αλλα και φιλαθλοι στο τρενακι της χαρας /The club with fans in the happy-train!
O Aντωνης Αποστολακης,το μαγικο δεκαρι μας!Αntony Apostolakis,the magic numner 10 of our team!
O κ.Νικος,χαρουμενος βλεπει την ομαδα που υπηρετησε για χρονια στην Γ'εθνικη!Μr.Nick,happy to see the club that he served for ages in the C-profi division!
O Eυγενιος Κιτσας,εδωσε πολλα για τον τιτλο,με τον Ανδρεα,ενα απο τα μελη της Ακαδημιας/Εugen Gerald has given a lot for the tittle,with Andreas,one young member of the football school
Ο Eυγ.Κιτσας με τον προεδρο Κ.Παπαδακη/Εugen Kitsas with the chairman K.Papadakis!
O Γιωργος Αποστολακης ,ο στυλοβατης της αμυνας/George Apostolakis,the backbone of the defence!

O K.Παπαδακης με το κυπελο του πρωταθληματος/K.Papadakis with the cup of the champion in his hands
Oι ποδοσφαιριστες της Χερσονησου με την κουπα!The players are raising the cup
O K.Παπαδακης μιλαει για την επομενη μερα στα καναλια/K.Papadakis is talking to the local tv channels
O Γιαννης Φουκαρακης κανει δηλωσεις!John Foukarakis ,the killer-centerfor is talking to the press
O N.Τζανετης,βοηθησε πολυ για τον τιτλο!Νick Janetis helped a lot for the champion!


F.C.Hersonissos is the champions in Cretan league!

O προπονητης Β.Καραισκος με τον προεδρο Κ.Παπαδακη πανυγηριζουν την κατακτηση του τιτλου/Τhe trainer Bill Karaiskos with the chairman of Hersonissos F.C. are happy for the champion
Απονομη πλακετας στον Β.Καραισκο/A prize award to the trainer by the chairman
Oι ποδοσφαιριστες της Χερσονησου ετοιμοι να σηκωσουν την κουπα/Τhe players of F.C.Hersonissos ready to raise the cup

To κυπελο στο καταγαλανο ουρανο της Χερσονησου!The cup in the blue sky of Hersonissos!
Oλη η ομαδα σε παραταξη πριν το ματς!Τhe whole team before the game!



Φασεις απο το τελευταιο ματς Χερσονησος-Χανια/Μoments of the last game Hersonissos-Hannia

O Κωστας Παπαδακης ευχαριστει τον κοσμο,τους παικτες και τον προπονητη/Κostas Papadakis,chairman of Hersonissos F.C. is thanking the fans,the trainer and the players
Ο κοσμος κατεκλυσε το γηπεδο!Τhe fans got full the football pitsc!





ΠΑΝΑΞΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Η ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ!!!

Επι σειρα ετων φταναμε στη βρυση,μα νερο δεν πιναμε.
Ο Α.Ο.Χερσονησου η πιο παραδοσιακη ομαδα του περιφερειακου πρωταθληματος,αφου αγωνιζεται σε αυτο απο την εποχη που δεν ειχε δημιουργηθει ο Ομιλος Κρητης,με αντιπαλους τοτε,το Αγερσανι,το Χαιδαρι,το Θρασυβουλο,φυσικα και με τους γνωριμους ΠΟΑ,Ηροδοτο,ΠΑΝΟΜ,κατεκτησε δικαια και παναξια το φετινο πρωταθλημα!
Τα τελευταια χρονια,η Χερσονησος τερματιζε ψηλα στη βαθμολογια,αλλα καπου ,κατι της ελειπε για να στεφθει πρωταθλητρια.Ετσι της αρπαξαν το πρωταθλημα ο ΠΟΑ,ο ΟΦΙ,ο Αστερας Ρεθυμνου.
Ισως η απωλεια του τιτλου τα προηγουμενα χρονια οφειλοταν στην απροθυμια της διοικησης για το μεγαλο αλμα προς την Γ'εθνικη.Ηξεραν οτι μια ανοδο χωρις το απαραιτητο υποβαθρο,χωρις την απαραιτητη δυναμη να σταθεις στην Γ'εθνικη,θα ηταν δωρο-αδωρο,που στο μελλον θα δημιουργουσε περρισοτερα προβληματα παρα οφελη. Αλλωστε τα παραδειγματα των ΠΑΝΟΜ,ΟΦΙ,Ηροδοτου,οπου οχι απλα δεν καταφεραν να σταθουν στην παραπανω κατηγορια αλλα υποβιβαστηκαν 2 κατηγοριες σε 2 χρονια ειναι χαρακτηριστικα. Ειχαν γνωση λοιπον,οι φυλακες και δεν επειδιωκαν μια ανοδο,εφοσον η ομαδα δεν ηταν ετοιμη.
Το καλοκαιρι του 2007 ομως τα πραγματα αλλαξαν.Η εισοδος στην διοικηση του Α.Ο.Χ. του γνωστου για τα Ομιλητικα αισθηματα επιχειρηματια Κωστα Παπαδακη,εδωσε το κατι παραπανω που ελειπε απο την ομαδα. Ηρθαν παικτες που σε συνδυασμο με τον πολυ καλο υπαρχων κορμο οδηγησαν την ομαδα απο την 1η εως την τελευταια αγωνιστικη στην κορυφη του βαθμολογικου πινακα. Η ομαδα απεκτησε οικονομικη ευρωστια, που σε συνδυασμο με την αριστη καθοδηγηση του "Γκεραλντ"της Χερσονησου,αφου ειναι ηδη 7 χρονια στην ομαδα,Βασιλη Καραισκου,και την ζεστη συμπαρασταση του κοσμου εφεραν τον πολυποθητο τιτλο.
Ενας τιτλος που συνδυαστηκε με πολυ καλο ποδοσφαιρο,με αυτοματισμους,οπυ ιδιαιτερα η τριπλετα Αποστολακη,Κιτσα,Φουκαρακη,εκρυβε συχνα πυκνα τη μπαλα,ενω τοσο τα τριγωνακια οσο κι η αναπτυξη απο τα πλαγια με το "ανεβασμα"των πλαγιων μπακ,προσεφεραν ενα θεαμα χαρμα ιδεσθαι.Χαρακτηριστικα θα αναφερω οτι η Χερσονησος τελειωσε το πρωταθλημα με 77 βαθους,9 παραπανω απο το 2ο Μοχο,και με τερματα 81-21,εχοντας την καλυτερη επιθεση και την καλυτερη αμυνα του πρωταθληματος. Συχαρητηρια αξιζουν σε ολα τα παιδια βεβαια που εδωσαν τα παντα για τον τιτλο,αλλα θα ηταν αδικο να μην γινει ιδιαιτερη αναφορα σε ορισμενους που βαλανε τα περισσοτερα λιθαρακια...
Κιτσας:Ποδοσφαιριστης που αξιζει να παιζει ακομη και στην Α εθνικη. Αξιζει να πας στο γηπεδο μονο για να τον δεις.Φο-βε-ρος παικτης.Πολλοι τρομαξαν στη Χερσονησο οτι θα χαθει ο τιτλος εξαιτιας του σοβαρου τραυματισμου του,ομως η διοικηση εκανε το καθηκον της.Εχασε 4 μηνες αλλα παρολα αυτα τελειωσα τη σεζον με 17 γκολ.Οι ασιστ του απειρες.
Αν.Αποστολακης:Κουμανταδορος τεραστιος,με ασυληπτα στημενα,που θυμιζον Πλατινι.Πολυτελεια για την κατηγορια.
Φουκαρακης:Φουνταριστος με την εννοια που χρησιμοποειτε στο πολο.Γεμιζει την περιοχη και ειναι επιθετικος- κιλλερ,με πολυ δυνατο σουτ αλλα καιεξισου δυνατη κεφαλια.Εχει ολο το καιρο μπροστα του,να δουλεψει ακομη πιο σκληρα και να κανει καρριερα.
Ανωγειανακης:Xαφαρα!Τα κανει ολα και συμφερει.Κοβει,ραβει,δημιουργει και τελειωνει φασεις.Ψυχαρα!
Σταθογλου:Hρθε το Δεκεμβρη και παρολο την αγωνιστικη αποχη,εδειξε αμεσως.Συχγρονο αμυντικο χαφ ΠΡΕΠΕΙ να του δοθουν οι ευκαιριες και να παιξει α εθνικη
Γ.Αποστολακης:H ηρεμη δυναμη της αμυνας.Παιχτης που θα σου δωσει παντα το 100% της αποδοσης του.
Τζανετης:Επισης μεταγγραφη του χειμωνα,ηρθε να αντικαταστησει το κενο που αφησε ο τραυματισμος του Κιτσα.Με την εμπειρια και τα χρησιμα γκολ του τα καταφερε
Χριστοφης:Aλλο ενα σουπερ -ταλεντο που η Χερσονησος ειχε την τυχη να διαθετει και αξιοποιησε τα μεγιστα.Δεν μασαει μεσα στο γηπεδο και επισης αξιζει για παραπανω
Χρονακης:Aν θυμαμαι καλα ειναι στην ομαδα απο τα χρονια του α τοπικου.Αρχηγος και ψυχη της ομαδας,απο τα πιο χρησιμα εργαλεια του Βασιλη Καραισκου.
Περα απο τους παικτες ιδιαιτερη μνεια χρηζει ο κοουτς Καραισκος,ο προεδρος Κ.Παπαδακης,ο γεν.αρχηγος Δ.Παρλαμας,αλλα και αλλο αφανοι ηρωες που εχουν δωσει χρονια τωρα και την ψυχη τους για την ομαδα.
Κλεινοντας,θα ηθελα να κανω ενα καλεσμα,σε ολο το κοσμο ,οχι μονο της περιοχης Χερσονησου,να στηριξει αυτην την ομαδα που σφυζει απο υγεια.Μια ομαδα που θα στηριξει και θα στηριχτει και στην μεγαλυτερη κατηγορια στα ταλεντα του Κρητικου ποδοσφαιρου,που εχει μαθει να αγωνιζεται μονο μεσα στο γηπεδο,ο νοων νοειτο,και που εχει τη δυναμικη να αναδειχτει ο 3ος πολος του Κρητικου ποδοσφαιρου!

υγ1.Παρακληση προς υπευθυνους.Να καθιερωθει η εμφανιση με το πορτοκαλι σορτσακι και τη γαλαζια φανελα,στυλ Βαλενθια.Ξεχωριζει και μπορει να αποτελεσει το Χερσονιωτικο trademark

Sunday, May 11, 2008

Carl Cox in Matrix club Hersonissos!OMG What a party!

1)Carl Cox on the decks
of Matrix club





2)Fans of Carl Cox getting warm
to dance!

3)Big smiles in a happy mood!
4)Hallo beuties!Got you!
5)View of the decks and the dance floor
6) Panoramic view of the club.Oh some familiar faces

of the blog in the frontground



7,8&9)Carl Cox gives the rythm

10&11)Amazing dancers in Matrix club


12)More happy people
13) Blogger excited!
14)Carl Cox doin what he knows best!

Fire on the decks!




Interview of Carl Cox by the team
of Hersonisos.com,some hours before the party

18&19)Views of Matrix club
Dance floor in fire!!!
21)Dj Bingo and the white "Carl Cox"in happiness!
Hersonissos welcomed the new season with a great party last Saturday in Matrix club!Carl Cox was the guest DJ and as you can imagine the party would be unforgettable!
It has been like 6 years since the last appearance of Carl Cox in Crete,that was again in Hersonissos,in Homus open-air club,so the fans of the "green mile" were impatient for his next appearance!
It started as rumour,3weeks ago but finally wasnt just a rumour,it was the greatest party of last years in Hersonissos.
Fantastic music,amazing vibes,happy mood and atmosphair and of course lots of hundreds clubbers in a cram full Matrix club.Carl Cox appeared at about 2.30 in the morning and till the time went 6.30,he was on the decks doing what he knows best,having the dance floor on fire.
I have to notice here that this was the unique appeareance of Carl Cox in Greece,in 2008,which is a great point for Hersonissos!
Actually he is not appearing so often,and being a citizen of the world he has invitations from anywhere in the planet you can imagine.So after London,Newcastle,Liverpool,Dusseldorf,Munich,Miami,San Fransisco,Karakas,Rio de Janeiro,Hersonissos and Matrix club was lucky to guest Carl Cox!
And it rally worth it!!!!!