Monday, May 19, 2008

ΠΑΝΑΞΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Η ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ!!!

Επι σειρα ετων φταναμε στη βρυση,μα νερο δεν πιναμε.
Ο Α.Ο.Χερσονησου η πιο παραδοσιακη ομαδα του περιφερειακου πρωταθληματος,αφου αγωνιζεται σε αυτο απο την εποχη που δεν ειχε δημιουργηθει ο Ομιλος Κρητης,με αντιπαλους τοτε,το Αγερσανι,το Χαιδαρι,το Θρασυβουλο,φυσικα και με τους γνωριμους ΠΟΑ,Ηροδοτο,ΠΑΝΟΜ,κατεκτησε δικαια και παναξια το φετινο πρωταθλημα!
Τα τελευταια χρονια,η Χερσονησος τερματιζε ψηλα στη βαθμολογια,αλλα καπου ,κατι της ελειπε για να στεφθει πρωταθλητρια.Ετσι της αρπαξαν το πρωταθλημα ο ΠΟΑ,ο ΟΦΙ,ο Αστερας Ρεθυμνου.
Ισως η απωλεια του τιτλου τα προηγουμενα χρονια οφειλοταν στην απροθυμια της διοικησης για το μεγαλο αλμα προς την Γ'εθνικη.Ηξεραν οτι μια ανοδο χωρις το απαραιτητο υποβαθρο,χωρις την απαραιτητη δυναμη να σταθεις στην Γ'εθνικη,θα ηταν δωρο-αδωρο,που στο μελλον θα δημιουργουσε περρισοτερα προβληματα παρα οφελη. Αλλωστε τα παραδειγματα των ΠΑΝΟΜ,ΟΦΙ,Ηροδοτου,οπου οχι απλα δεν καταφεραν να σταθουν στην παραπανω κατηγορια αλλα υποβιβαστηκαν 2 κατηγοριες σε 2 χρονια ειναι χαρακτηριστικα. Ειχαν γνωση λοιπον,οι φυλακες και δεν επειδιωκαν μια ανοδο,εφοσον η ομαδα δεν ηταν ετοιμη.
Το καλοκαιρι του 2007 ομως τα πραγματα αλλαξαν.Η εισοδος στην διοικηση του Α.Ο.Χ. του γνωστου για τα Ομιλητικα αισθηματα επιχειρηματια Κωστα Παπαδακη,εδωσε το κατι παραπανω που ελειπε απο την ομαδα. Ηρθαν παικτες που σε συνδυασμο με τον πολυ καλο υπαρχων κορμο οδηγησαν την ομαδα απο την 1η εως την τελευταια αγωνιστικη στην κορυφη του βαθμολογικου πινακα. Η ομαδα απεκτησε οικονομικη ευρωστια, που σε συνδυασμο με την αριστη καθοδηγηση του "Γκεραλντ"της Χερσονησου,αφου ειναι ηδη 7 χρονια στην ομαδα,Βασιλη Καραισκου,και την ζεστη συμπαρασταση του κοσμου εφεραν τον πολυποθητο τιτλο.
Ενας τιτλος που συνδυαστηκε με πολυ καλο ποδοσφαιρο,με αυτοματισμους,οπυ ιδιαιτερα η τριπλετα Αποστολακη,Κιτσα,Φουκαρακη,εκρυβε συχνα πυκνα τη μπαλα,ενω τοσο τα τριγωνακια οσο κι η αναπτυξη απο τα πλαγια με το "ανεβασμα"των πλαγιων μπακ,προσεφεραν ενα θεαμα χαρμα ιδεσθαι.Χαρακτηριστικα θα αναφερω οτι η Χερσονησος τελειωσε το πρωταθλημα με 77 βαθους,9 παραπανω απο το 2ο Μοχο,και με τερματα 81-21,εχοντας την καλυτερη επιθεση και την καλυτερη αμυνα του πρωταθληματος. Συχαρητηρια αξιζουν σε ολα τα παιδια βεβαια που εδωσαν τα παντα για τον τιτλο,αλλα θα ηταν αδικο να μην γινει ιδιαιτερη αναφορα σε ορισμενους που βαλανε τα περισσοτερα λιθαρακια...
Κιτσας:Ποδοσφαιριστης που αξιζει να παιζει ακομη και στην Α εθνικη. Αξιζει να πας στο γηπεδο μονο για να τον δεις.Φο-βε-ρος παικτης.Πολλοι τρομαξαν στη Χερσονησο οτι θα χαθει ο τιτλος εξαιτιας του σοβαρου τραυματισμου του,ομως η διοικηση εκανε το καθηκον της.Εχασε 4 μηνες αλλα παρολα αυτα τελειωσα τη σεζον με 17 γκολ.Οι ασιστ του απειρες.
Αν.Αποστολακης:Κουμανταδορος τεραστιος,με ασυληπτα στημενα,που θυμιζον Πλατινι.Πολυτελεια για την κατηγορια.
Φουκαρακης:Φουνταριστος με την εννοια που χρησιμοποειτε στο πολο.Γεμιζει την περιοχη και ειναι επιθετικος- κιλλερ,με πολυ δυνατο σουτ αλλα καιεξισου δυνατη κεφαλια.Εχει ολο το καιρο μπροστα του,να δουλεψει ακομη πιο σκληρα και να κανει καρριερα.
Ανωγειανακης:Xαφαρα!Τα κανει ολα και συμφερει.Κοβει,ραβει,δημιουργει και τελειωνει φασεις.Ψυχαρα!
Σταθογλου:Hρθε το Δεκεμβρη και παρολο την αγωνιστικη αποχη,εδειξε αμεσως.Συχγρονο αμυντικο χαφ ΠΡΕΠΕΙ να του δοθουν οι ευκαιριες και να παιξει α εθνικη
Γ.Αποστολακης:H ηρεμη δυναμη της αμυνας.Παιχτης που θα σου δωσει παντα το 100% της αποδοσης του.
Τζανετης:Επισης μεταγγραφη του χειμωνα,ηρθε να αντικαταστησει το κενο που αφησε ο τραυματισμος του Κιτσα.Με την εμπειρια και τα χρησιμα γκολ του τα καταφερε
Χριστοφης:Aλλο ενα σουπερ -ταλεντο που η Χερσονησος ειχε την τυχη να διαθετει και αξιοποιησε τα μεγιστα.Δεν μασαει μεσα στο γηπεδο και επισης αξιζει για παραπανω
Χρονακης:Aν θυμαμαι καλα ειναι στην ομαδα απο τα χρονια του α τοπικου.Αρχηγος και ψυχη της ομαδας,απο τα πιο χρησιμα εργαλεια του Βασιλη Καραισκου.
Περα απο τους παικτες ιδιαιτερη μνεια χρηζει ο κοουτς Καραισκος,ο προεδρος Κ.Παπαδακης,ο γεν.αρχηγος Δ.Παρλαμας,αλλα και αλλο αφανοι ηρωες που εχουν δωσει χρονια τωρα και την ψυχη τους για την ομαδα.
Κλεινοντας,θα ηθελα να κανω ενα καλεσμα,σε ολο το κοσμο ,οχι μονο της περιοχης Χερσονησου,να στηριξει αυτην την ομαδα που σφυζει απο υγεια.Μια ομαδα που θα στηριξει και θα στηριχτει και στην μεγαλυτερη κατηγορια στα ταλεντα του Κρητικου ποδοσφαιρου,που εχει μαθει να αγωνιζεται μονο μεσα στο γηπεδο,ο νοων νοειτο,και που εχει τη δυναμικη να αναδειχτει ο 3ος πολος του Κρητικου ποδοσφαιρου!

υγ1.Παρακληση προς υπευθυνους.Να καθιερωθει η εμφανιση με το πορτοκαλι σορτσακι και τη γαλαζια φανελα,στυλ Βαλενθια.Ξεχωριζει και μπορει να αποτελεσει το Χερσονιωτικο trademark

No comments: