Saturday, October 11, 2008

Εκταση στο Σκαφιδαρα σε ανταλλαγμα για το Μαρτινεγκο???

Παρολο που εψαξα αρκετα σαιτς,δεν βρηκα αναφορα καπου,παρ ολα αυτα το θεμα παιχτηκε στις μεσημεριανες ειδησεις του Κρετα τσανελ σε ρεπορταζ του Μ.Δανδουλακη.Ελπιζω συντομα να βρεθει και στα ειδησεογραφικα σαιτς με εκτενες ρεπορταζ γιατι εμεις δημοσιογραφοι δεν ειμαστε αλλα θα το αναδειξουμε
Οι αθλητικες εγκαταστασεις του Εργοτελη βρισκοταν στο προμαχωνα του Μαρτινεγκο,νομιζω ακριβως απανω απο την εισοδο της στοας Μακασι,ενετικης κληρονομιας και μεταξυ αλλων τελευταια φυλακη που χρησιμοποιουσαν οι ναζι για τους πατριωτες και τους υπολοιπους υποψηφιους για τα στρατοπαιδα συγκεντρωσης.
Ομως χαριν της αναδειξης των μνημειων του Ηρακλειου τα τελευταια χρονια,ο Α.Σ. Εργοτελης υποχρεωθηκε,πολυ σωστα να απομακρυνει τις εγκαταστασεις του απο το Μαρτινεγκο,ουτε ως ωστε να αναδειχτει η στοα Μακασι.
Μην μπορωντας να κανει διαφορετικα ο Α.Σ Εργοτελης δεχτηκε να αποχωρησει,ομως τωρα ζηταει καποιο οικοπεδο,αρκετων στρεμματων φυσικα,απο το δημο Ηρακλειου για να κατασκευασει αθλητικο κεντρο,οπως αλλωστε εχει προαναγγειλει,μηνες τωρα ,ο προεδρος του Α.Σ. αλλα και της ΠΑΕ Εργοτελης Απ.Παπουτσακης.
Μεταξυ αλλων ο Α.Σ Εργοτελης εχει προτεινει στο δημο να του παραχωρησει το οικοπεδο που βρισκεται στη περιοχη του Σκαφιδαρα,απεναντι ακριβως απο το αθλητικο κεντρο του ΟΦΗ!!!!!!!!!!!
Να θυμισω οτι στις συζητησεις που εχουν γινει ως τωρα για το νεο ιδιοκτητο γηπεδο του ΟΦΗ,μεταξυ δημου Ηρακλειου και Α.Σ. ΟΦΗ εχει προταθει η παραχωρηση του οικοπεδου του Γεντι Κουλε στο δημο Ηρακλειου,με ανταλλαγμα το προαναφερθεν οικοπεδο στο Σκαφιδαρα,που μαλιστα επαναλαμβανω συνορευει με το αθλητικο κεντρο του ΟΦΗ.
Ερχεται λοιπον τωρα,ο Εργοτελακος,γιατι τετοιος ειναι,μικρος ως ανυπαρκτος μπροστα στη δυναμη του ΟΦΗ,εκμεταλευομενος την αναμπουμπουλα που υπαρχει εξαιτιας των πρακτικων της ΠΑΕ ΟΦΗ,και ζηταει το οικοπεδο στο Σκαφιδαρα!!!
Εδω ακριβως πρεπει να αναλαβει ο δραση ο κοσμος,αλλα κυριως ο Α.Σ. ΟΦΗ δια του προεδρου του και δημοτικου συμβουλου Β.Ξημερηπου ως θεματοφυλακας της ομαδας θα πρεπει να πραξει αναλογα.
Ολοι συμφωνουμε οτι πρωταρχικος στοχος,κυριως θεμα,μειζον προβλημα για τον ΟΦΗ ειναι η ολοκληροτικη απαγκιστρωση απο την οικογενεια Βαρδινογιαννη,ομως αν θελουμε να να ατενιζουμε το μελλον με αισοδοξια θα πρεπει ο αμεσως επομενος στοχος για τον ΟΦΗ να ειναι η κατασκευη ενος νεου ιδιοκτητου γηπεδου.Το γηπεδο που αγωνιζομαστε τωρα απλα μας φιλοξενει,δεν ειναι δικο μας,ειμαστε "στο νοικι".Το αειμνηστο Γεντι Κουλε ανηκει στην ιστορια πλεον και δυστυχως η ευτυχως δεν πληροι τις προυποθεσεις για να ξανααγωνιστει η ομαδα εκει.
Πρεπει λοιπον να βρισκομαστε ,κυριως ο Ερασιτεχνης ΟΦΗ,σε εγρηγορευση,ωστε να αποφευχθει η αρπαγη του οικοπεδου στο Σκαφιδαρα απο τον Α.Σ.Εργοτελη,που εκμεταλευομενος το χρονιο προβλημα της ΠΑΕ ΟΦΗ,ευελπιστει τα τελευταια χρονια,ματαιως ελπιζω,να γινει στο Ηρακλειο χαλιφης στη θεση του χαλιφη,σαν αλλος Ιζνογκουντ...
Απο που κι ως που ομως,κ. Κουρακη, ο δημος Ηρακλειου να παραχωρησει σαν"ανταλαγμα για το Μαρτινεγκο καποιο οικοπεδο?
Ο προμαχωνες του Μαρτινεγκο ανηκει στον δημο Ηρακλειου και στους δημοτες του,δεν ανηκει στον Α.Σ.Εργοτελης.Θα πρεπει να δωθει καποιο ανταλαγμα,γιατι?Για την παρανομη καταπατηση που ειχε κανει ο Εργοτελης επι σειρα ετων σε ενα ιστορικο κομματι του Ηρακλειου?

No comments: