Thursday, April 5, 2012

INCARNATED ~ Eva-Maria Leonardou


Είναι μία από τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις νέων καλλιτεχνών που από την Ελλάδα βρέθηκαν στο εξωτερικό, πριν από την εκδήλωση της κρίσης στη χώρα μας, και τα κατάφεραν! Και αποτελεί ένα λαμπρό παράδειγμα που αποδεικνύει στην πράξη ότι όποιος θέλει, μπορεί...

Ο λόγος για την Κρητικιά ηθοποιό - κατά το ήμισυ - με καταγωγή από τις Αρχάνες, Εύα Μαρία Λεονάρδου, που εδώ και 8 χρόνια ζει κι εργάζεται στο μακρινό Λος Άντζελες και η πορεία της είναι αξιοσημείωτη!
Η κ. Εύα Μαρία Λεονάρδου μίλησε στο Ράδιο Κρήτη για τα όσα έχει κάνει στην Αμερική αλλά και για όσα σχεδιάζει να κάνει κι έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον!
Συγκεκριμένα, αυτό που έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι ότι έχει συστήσει τη δική της εταιρεία με την ονομασία "Minotaur Pictures" και κατάφερε να δημιουργήσει με μόλις.. $331, έναν διευθυντή φωτογραφίας, μια ερασιτεχνική ψηφιακή κάμερα και τρία φώτα, χωρίς κανέναν άλλο κινηματογραφικό εξοπλισμό ή συνεργείο, μόνο με τη βοήθεια φίλων και συγγενών - κάτι που εχαρακτηρίζεται και ως το.. selling point της όλης εκστρατείας της - ένα άκρως επαγγελματικό τρέηλερ για την ταινία που ετοιμάζει και για την οποία αναζητάει χρηματοδότη μέσα από τη συμμετοχή της σε έναν διεθνή διαγωνισμό!
Η ίδια έγραψε, σκηνοθέτησε, έκανε την παραγωγή και έπαιξε σε αυτό το κινηματογραφικό τρέηλερ, για να συγκεντρώσει χρήματα με σκοπό την αντίστοιχη ταινία μεγάλου μήκους. Επίσης έκανε τα σκηνικά, τα κουστούμια, το μιξάζ ήχου και το χρωματισμό της εικόνας!..

Εκτός απ'όλα αυτά, έκανε και το μοντάζ! Και φανταστείτε, δεν είχε ξανακάνει ποτέ μοντάζ...Eπίσης δεν έχει πάει ποτέ σε Σχολή Κινηματογράφου, είναι απλά μια ηθοποιός ερωτευμένη, ως φαίνεται, με τη μεγάλη οθόνη...

Η πρώτη της σκηνοθετική απόπειρα, επιλέχτηκε ανάμεσα σε 12,000 άλλες και πέρασε στο 2ο γύρο του σκηνοθετικού Διαγωνισμού του Steven Spielberg "On the Lot"...

Σε λίγο καιρό, το τρέηλερ που ανέβηκε στο ίντερνετ πάει αρκετά καλά, αλλά χρειαζονται κι άλλες προβολές.
Από τα γυρίσματα του τρέηλερ "INCARNATED"
Γι' αυτό και όποιος επιθυμεί κι έχει λογαριασμό στο Youtube μπορεί να μπει στη διεύθυνση http://www.youtube.com/watch?v=M8y0l9I4Qf8 και να κάνει "like" στο τρέηλερ, προκειμένου η Κρητικής καταγωγής καλλιτέχνιδα να καταφέρει να κάνει γνωστή την προσπάθειά της που έχει και άκρως..Κρητικό ενδιαφέρον και να κερδίσει τον διαγωνισμό..
ΠΡΟΣΟΧΗ: "Like" μπορείτε να κάνετε μόνο άμα έχετε ή αν φτιάξετε λογαριασμό στο ΥouΤube. Μην πατάτε το Like πάνω από μία φορά, γιατί ακυρώνονται όλες οι απόπειρές σας και μπλοκάρονται τα Likes των επομένων. Πατήστε μία φορα και ανανεώστε τη σελίδα για να βεβαιωθείτε ότι το Like σας έχει καταγραφεί.
Το κινηματογραφικό τρέηλερ
Το κινηματογραφικό τρέηλερ που η ίδια έχει επιμεληθεί ξεκινάει με το Δίσκο της Φαιστού. Στόχος της είναι να κάνει, όπως υποστηρίζει, τον Μινωικό Πολιτισμό γνωστό σε ολόκληρο τον κόσμο, χρησιμοποιώντας μια ιστορία μέσα στην οποία συνδέει το Δίσκο της Φαιστού με όλα τα σενάρια για την Αποκάλυψη και το τέλος του κόσμου αλλά και την Εποχή του Υδροχόου.

Η ταινία είναι μεταφυσικό θρίλερ, με πολύ γρήγορους ρυθμούς και δομή Χόλυγουντ.

Όπως υποστήριξε με δηλώσεις της στο "Ράδιο Κρήτη", από την παραμονή της στο Λος Άντζελες, διαπίστωσε με θλίψη και κατάπληξη, πως ο Μινωικός Πολιτισμός δεν είναι τόσο γνωστός όσο θα περίμενε κανείς και επιθυμία της είναι να προσπαθήσει να το αλλάξει αυτό.

No comments: