Friday, January 13, 2012

Από την καρδιά της κερκίδας 111



Πρώτη κερκίδα της χρονιάς,κι έτσι για το καλό του χρόνου θα επιχειρήσουμε να παρουσιάσουμε κάτι που συνηθίζονταν παλιότερα στον Τύπο .Πάμε λοιπόν να δούμε τον

ΚΑΖΑΜΙΑ 2012

ΓΕΝΑΡΗΣ:Ο ΟΦΗ κερδίζει την Δόξα στο πρώτο ματς στο Γεντί,τα χαμόγελα επιστρέφουν.

Οι μετοχές έχουν αρχίσει να κινούνται. Στο ματς κυπέλου στο Αγρίνιο ο ΟΦΗ κερδίζει στην παράταση 1-2.Ο Μάντζιος απάντησε με 2 γκολ στην χαμένη ευκαιρία του αγώνα πρωταθλήματος .Στην Λειβαδιά με ανεβασμένη ψυχολογία απόδραση με 0-1.Σκόρερ ο Καπάνταης.Νέα νίκη με την Ξάνθη,στο καλύτερο ματς του πρωταθλήματος ως τώρα ,3-2.

Καταφέραμε ανατροπή στο α ημίχρονο. Ακολουθεί το ματς με τον συμπολίτη .Οι δυο πρόεδροι Ξημέρης και Παπουτσάκης παρακάθονται σε γεύμα όπου στοιχηματίζουν τα μουστάκια τους.Ο ΟΦΗ περνάει με 1-3 κι ο κυρ-Απόστολος εμφανίζεται στην tv την επομένη με ξυρισμένο μουστάκι.Μοιάζει με στελεχάρα του ΠΑΣΟΚ που πήρε θεσαρα και κονόμησε .Κι άλλο στο τζόκερ.

ΦΛΕΒΑΡΗΣ:O ΟΦΗ κερδίζει και τον ΠΑΟΚ 1-0 με γκολ του Ταυλαρίδη 44 δευτερόλεπτα πριν την λήξη.Ο μΠαντελής αγοράζει μετοχές του ΟΦΗ. Φήμες ότι έφυγε την προηγούμενη από στέκι που συχνάζει με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά κι την τσέπη φουσκωμένη,δεν επαληθεύονται (?).Συνεχίζεται η πώληση μετοχών .Αγωνιώδεις προσπάθειες για την αδειοδότηση .Με την ΑΕΚ 2-2 ενώ ακύρωσε κανονικό γκολ του Σίσιτς ο Αρετόπουλος που αρετή δεν έχει . Έρχεται ο ΟΣΦΠ στο Ηράκλειο. ΟΦΗ ανοίγει το σκορ με ελεύθερο βολέ του Κάρολ που ξεγέλασε τον Σήφη. Μετά το ματς ο Σήφης δηλώνει,πάντα ήθελα να το κάνω αυτό μπροστά στην Θ4 κι λύνει το συμβόλαιο του με τον ΟΣΦΠ.

Τελικό 2-1 ,Μάντζιος ο άλλος σκόρερ. Πολλαπλά τζακ ποτ στο τζόκερ, που έχει ξεπεράσει τα 10 εκκ. ευρώ.

ΜΑΡΤΗΣ:O κρίσιμος μήνας της αδειοδότησης.Η ομάδα πετάει κι κερδίζει κι τον Πανιώνιο.

Μια ατίθαση Ιταλίδα χαστουκίζει τον Αλενατόρε κρατώντας ένα μωράκι 6 μηνών ,την ώρα που έπινε τον εσπρέσο του σε κεντρικό καφέ .Η σερβιτόρα δηλώνει ότι το μωρό είχε μουστάκι ,ενώ το βίντεο που τραβήχτηκε από θαμώνες παίζεται στην Μενεγάκη,που δηλώνει Ομιλίτισα , εξαιτιάς του πρώτου αγοριού που ερωτεύτηκε .Νέες χορηγίες στην ομάδα, βοηθούν το ταμείο.Ο ΟΦΗ περνάει στα ημιτελικά του κυπέλου ,0-1,3-1 οι μονομαχίες με τον Ατρόμητο. Χάνει όμως στον Άρη, έτσι για να χαρεί η Ροδούλα. Ακουλουθεί το ματς με τον ΠΑΟ, ακριβώς την ίδια ημερομηνία με το αλησμόνητο 4-1.Το σκορ επαναλαμβάνεται ,ο ΟΦΗ σκαρφαλώνει στην 4η θέση,τρεις βαθμούς κάτω από τον 2ο ΠΑΟ.Το τζακ ποτ των 16 εκκ.ευρώ σκάει στο Ηράκλειο ,σε 4 φίλους Ομιλίτες που επενδύουν άμεσα από 1 εκκ ευρώ στην ΠΑΕ ΟΦΗ που ξεπληρώνει και τις 44 προσφυγές και παίρνει αδειοδότηση.

ΑΠΡΙΛΗΣ:O ΟΦΗ περνάει από την Τρίπολη με ένα μεγαλοπρεπές 3-0.Το ίδιο σκορ με τον Παναιτωλικό,με τον Μηνά Πίτσο να σκοράρει με σουτ πίσω από την σέντρα.Από την Θ7 των «αμπονέ» ακούστικε κάποιος με κοτσίδα να φωνάζει βάλτο ρε Τσακ Νόρις-Πίτσο.Κι ο Τσακ-συγγνώμη ο Μηνάς-το βάλε.Στο ματς με την Κέρκυρα,ο ΟΦΗ κατεβαίνει με 11αδα ανάγκης, με 3 παιδιά από τις ακαδημίες.Δυο από αυτούς σκοράρουν,είναι το αριστερό χαφ κι ο περιφερειακός επιθετικός αλλά δεν θα αναφέρουμε τα ονόματα τους για ευνόητους λόγους.Το ταλέντο ξεχειλίζει κι στους 4 παίκτες που αγωνίστικαν από τις ακαδημίες.

Τελευταίο ματς με τον ΠΑΣ, παρατηρείται αυξημένη κίνηση στις στοιχηματικές στο σκορ 4-1.Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μεγάλος όγκος σε αυτό το ποντάρισμα προέρχεται από την Κρήτη.Το σκορ επαληθεύεται κι η Κρήτη γλεντάει την κατάκτηση της 2ης θέσης από τον ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ μπαίνει με πλεονέκτημα στα μπαράζ με αντίπαλους τον ΠΑΟ ,τον ΠΑΟΚ και τον Ατρόμητο.Στο κύπελο αποκλείει στα ημιτελικά την ΑΕΚ στα πέναλτυ,στο β ματς του Γεντί Κουλέ.Ο Κάρολ πιάνει 4 πέναλτυ,κι η ομάδα πηγαίνει τελικό ,όπου θα αντιμετωπίσει τον ΟΣΦΠ στο ΟΑΚΑ.Στα ματς των μπαράζ , υπάρχει συμφωνία με τουριστικά γραφεία και αρκετοί τουρίστες κατακλύζουν το γήπεδο ,αλλά και την μπουτίκ οπου ο Μανώλης έχει ρίξει 20 κιλα από το τρέξιμο .Ο Ρεχάγκελ δηλώνει ότι ούτε εγώ με την Καιζερλάουτερν τα κατορθώματα του ΟΦΗ.

ΜΑΙΟΣ:Στα μπαράζ ο ΟΦΗ ξεκινά με νίκες κι καπαρώνει την θέση των προκριματικών του Τσαμπιονς Λιγκ.Στον τελικό κυπέλου κερδίζει τον ΟΣΦΠ με 4-2.Οι ερυθρόλευκοι δέχονται το 4ο γκολ σε αντεπίθεση κι φωνάζουν για οφ-σαιντ.Ο Κάκος σε ερώτηση που του έγινε, απαντάει ότι δεν είδε καλά γιατί του έπεσε η φράντζα στο μάτι .Το βράδυ αποδεικνύεται ότι κι με την φράντζα είδε καλά .Ο Μαρινάκης κλαίει γιατί θυμάται τα παιδικά του χρόνια που δεν τον έπαιζαν οι ΟΦΗτζιδες συμμαθητές του,επειδή ήθελε δικούς του κανόνες αφού η μπάλα ήταν δική του.Η σεζόν τελειώνει.

ΙΟΥΝΙΟΣ:Η ομάδα επιστρέφει από τις διακοπές τις.Ο Κάρολ έχει ψήσει τον Σκόουλς που υπογράφει στον ΟΦΗ.Στην άφιξη του δηλώνει ότι πριν φύγει η μητέρα του αποκάλυψε ότι το πραγματικό του όνομα είναι Παύλος Σκουλάς κι ο πατέρας του ήταν Ανωγειανός.

Ο ΟΦΗ κληρώνεται με την Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ,ενώ στην ΓΣ ανακοινώνεται ότι το νέο ιδιόκτητο γήπεδο θα είναι έτοιμο σε 16 μήνες ,ύστερα από την μεγάλη χορηγία γνωστού Κρητικού που δραστηριοποιείται στον κατασκευαστικό τομέα στις ΗΠΑ.

Ο ίδιος δηλώνει ότι το είχε υποσχεθεί στον πατέρα του,που ήταν ένθερμος Ομιλήτης…

(Συνεχίζεται)

1 comment:

Cat Man said...

Αποθεωση ο Ιουνιος!!!!